Widok

Dentysta - gdzie w Baninie?

gdzie w Baninie leczyć zęby?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
identyczny początek owszem, ale na pewno nie cały nr
a z resztą...ehhh..co ja się będę tłumaczyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mowa o klonowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale zeby ten sam identyczny numer ip? przypadek? nie sadze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja tam powiem że moja Żona leczy zęby najlepiej.....oczywiście nie siadam na fotel po "różnicy poglądów wymienionej głosowo"....ale dobrze że powstają u nas na miejscu firmy wiec pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ubiegnę...zaraz ktoś napisze, że ten sam IP co gabinet z Zrodlanej i ze to kryptoreklama. Pewnie ten sam dostawca netu:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Gorąco polecam p. Tomasza. Super gabinet, świetny fachowiec i to z powołaniem, miła atmosfera, no i finalnie zdrowe zęby :) Czego chcieć więcej od stomatologa :D
Szkoda, że p. Tomasz nie zajmuje się również polskimi albo chociaż banińskimi drogami... na pewno nie zostawiłby w nich ani jednej dziury, a wypełnienia byłyby praktycznie niewidoczne ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja z czystym sumieniem polecam gabinet na Klonowej, nad piekarnią. Do tam każdy stomatolog jest ok. Do dzieci - zwłaszcza problematycznych - zdecydowanie dr Alina.
A ja Państwu napisze ,że Pan doktor Tomasz to rewelacyjny stomatolog. Moje znajome z Banina były u Pana doktora z dziećmi i każda chwali.
Ja tez jako osoba dorosła byłam i jestem zadowolona.
Gabinet na ul Żródlanej w Baninie, budynek podświetlony zielonymi ledami.
Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dzień dobry Państwu.

Nazywam się Tomasz Bubeła.
Jestem lekarzem stomatologiem i wraz z żoną "specjalistą ortodoncji" od listopada 2013 otworzyliśmy nowoczesną praktykę stomatologiczną w Baninie na ul. Źródlanej 2 :

"Stomatologia Banino"
http://www.stomatologia-banino.pl ; www.ortodonta-gdańsk.pl

Serdecznie zapraszam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja polecam przychodnię Dentus na Zaspie, a konkretnie doktor Moller. Fantastyczne podejście do dzieci i w dodatku na NFZ. No ale o w Gdańsku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
byłam z dzieckiem w Aldent na Klonowej, jest ok, mają dość dobre podejście; ale jak już przy kolejnej wizycie nie chciało nawet otworzyć buzi to pojechałam do Wiewiórki na Hallera w Gdańsku, gabinet specjalny dla dzieci, myślę że każde dziecko są tam w stanie opanować, ale tanio nie jest...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
My polecamy eurodent na kolobrzeskiej- naprzeciwko wjazdu do alfy. A konkretnie dr Gazda. Mój 3,5 latek dzielnie znosi wizyty, moim zdaniem super podejście do małego pacjenta.
Pozdrawiam i mam nadzieję, ze również będziecie zadowoleni.
Przepraszam, dopiero doczytalam, ze chodzi o Banino.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak wiec do jakiego stomatologa z dzieckiem?
kogo polecacie?
czytaj ze zrozumieniem, nie chodzi o uśmiech od ucha do ucha tylko o podejście do pacjentów, zwłaszcza małych pacjentów, którzy się boją otworzyć buzię nawet, to zniecierpliwienie pani dr nie pomaga i co to jest za tekst - cytuję "nieeee, no on w ogóle nie chce buzi otworzyć!!!!, no czego ty się boisz dziecko?????"
A niższa cena o 30% w brudnym gabinecie to do mnie nie przemawia, jak i pewnie do wielu innych ludzi. Także ja nie polecam i przedstawiam tylko swoją opinię, a nie szukam kłótni i awantury jak ty, trochę krytyki i dystansu do własnej osoby by ci się przydało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje za pomysł oceniania stomatologa po uśmiechu. Najlepszy ma podobno zajady od tego usmiechania. :)
Wiem, że w ośrodku konkretna babka i dobrze wykonuje robotę, a ceny za wypenienia ma niższe - sama napisałaś żę o 30%. I to jest ważne.
PS. Lepiej się nie chwal że potrafisz widzieć bakterie bo cię UFO porwie ...
Masz może namiar na pediatrzycę - wymiary 90-60-90 i zęby jak koń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
i uważasz że 96 zł za plombę to nie jest naciąganie? ponad rok temu to było, myślę że naprawdę warto dołożyć i iść do czystego gabinetu z uśmiechniętymi dentystami, ten gabinet to niestety obskurne miejsce i mam wątpliwości czy tam wszystko jest dobrze zdezynfekowane...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecej tu wypowiedzi negatywnych niz pozytywnych

w takim udam sie do innego dentysty niz do pani w osrodku
Dziwne, znajomi mówią że jest miła. Jak byłem z dzieckiem to miała podejście, a za znieczulenie wystarczy zapłacić. Wygląda gabinet może zwyczajnie, ale ważne że nie naciąga na forsę i plomby się trzymają.
Potwierdzam! Pani stomatolog z przychodni w Baninie bezwzględnie nie powinna mieć umowy z NFZ, w prywatnej praktyce nie miałaby szans się utrzymać na rynku. Wszystkie wizyty u tej Pani trwają góra 15 minut, po czym z rozwierconym zębem trzeba czekać do następnej wizyty. Mam wrażenie że specjalnie to robi, rżnąc oczywiście NFZ za każdą kolejną wizytę pacjenta. Dodam jeszcze brak profesjonalizmu, brak znieczuleń, wiecznie obrażona na pacjenta. Byłem tam kilka razy, za każdym razem niezadowolony. Mam nadzieję że z nowym rokiem umowę na usługi stomatologiczne z NFZ w ośrodku zdrowia podpisze jakiś normalny stomatolog
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, aldent
do góry