Widok
Gorąco polecam p. Tomasza. Super gabinet, świetny fachowiec i to z powołaniem, miła atmosfera, no i finalnie zdrowe zęby :) Czego chcieć więcej od stomatologa :D
Szkoda, że p. Tomasz nie zajmuje się również polskimi albo chociaż banińskimi drogami... na pewno nie zostawiłby w nich ani jednej dziury, a wypełnienia byłyby praktycznie niewidoczne ;)
Szkoda, że p. Tomasz nie zajmuje się również polskimi albo chociaż banińskimi drogami... na pewno nie zostawiłby w nich ani jednej dziury, a wypełnienia byłyby praktycznie niewidoczne ;)
Dzień dobry Państwu.
Nazywam się Tomasz Bubeła.
Jestem lekarzem stomatologiem i wraz z żoną "specjalistą ortodoncji" od listopada 2013 otworzyliśmy nowoczesną praktykę stomatologiczną w Baninie na ul. Źródlanej 2 :
"Stomatologia Banino"
http://www.stomatologia-banino.pl ; www.ortodonta-gdańsk.pl
Serdecznie zapraszam
Nazywam się Tomasz Bubeła.
Jestem lekarzem stomatologiem i wraz z żoną "specjalistą ortodoncji" od listopada 2013 otworzyliśmy nowoczesną praktykę stomatologiczną w Baninie na ul. Źródlanej 2 :
"Stomatologia Banino"
http://www.stomatologia-banino.pl ; www.ortodonta-gdańsk.pl
Serdecznie zapraszam
czytaj ze zrozumieniem, nie chodzi o uśmiech od ucha do ucha tylko o podejście do pacjentów, zwłaszcza małych pacjentów, którzy się boją otworzyć buzię nawet, to zniecierpliwienie pani dr nie pomaga i co to jest za tekst - cytuję "nieeee, no on w ogóle nie chce buzi otworzyć!!!!, no czego ty się boisz dziecko?????"
A niższa cena o 30% w brudnym gabinecie to do mnie nie przemawia, jak i pewnie do wielu innych ludzi. Także ja nie polecam i przedstawiam tylko swoją opinię, a nie szukam kłótni i awantury jak ty, trochę krytyki i dystansu do własnej osoby by ci się przydało
A niższa cena o 30% w brudnym gabinecie to do mnie nie przemawia, jak i pewnie do wielu innych ludzi. Także ja nie polecam i przedstawiam tylko swoją opinię, a nie szukam kłótni i awantury jak ty, trochę krytyki i dystansu do własnej osoby by ci się przydało
Gratulacje za pomysł oceniania stomatologa po uśmiechu. Najlepszy ma podobno zajady od tego usmiechania. :)
Wiem, że w ośrodku konkretna babka i dobrze wykonuje robotę, a ceny za wypenienia ma niższe - sama napisałaś żę o 30%. I to jest ważne.
PS. Lepiej się nie chwal że potrafisz widzieć bakterie bo cię UFO porwie ...
Masz może namiar na pediatrzycę - wymiary 90-60-90 i zęby jak koń.
Wiem, że w ośrodku konkretna babka i dobrze wykonuje robotę, a ceny za wypenienia ma niższe - sama napisałaś żę o 30%. I to jest ważne.
PS. Lepiej się nie chwal że potrafisz widzieć bakterie bo cię UFO porwie ...
Masz może namiar na pediatrzycę - wymiary 90-60-90 i zęby jak koń.
Potwierdzam! Pani stomatolog z przychodni w Baninie bezwzględnie nie powinna mieć umowy z NFZ, w prywatnej praktyce nie miałaby szans się utrzymać na rynku. Wszystkie wizyty u tej Pani trwają góra 15 minut, po czym z rozwierconym zębem trzeba czekać do następnej wizyty. Mam wrażenie że specjalnie to robi, rżnąc oczywiście NFZ za każdą kolejną wizytę pacjenta. Dodam jeszcze brak profesjonalizmu, brak znieczuleń, wiecznie obrażona na pacjenta. Byłem tam kilka razy, za każdym razem niezadowolony. Mam nadzieję że z nowym rokiem umowę na usługi stomatologiczne z NFZ w ośrodku zdrowia podpisze jakiś normalny stomatolog