Widok
rudera na Zimnej
Czy ktoś z Was wie czy coś się ruszyło z usunięciem rudery na ul.Zimnej.
Robi się ciepło, fetor jaki z tej rudery ulatnia się jest okropny. Co jakiś czas pali się. Pełno pijaczków i często widać tam też bawiące się dzieci.
Miało coś się ruszyć z likwidacją tego "czegoś" i cisza. Chyba, że już są jakieś decyzję. Może ktoś coś wie?
Robi się ciepło, fetor jaki z tej rudery ulatnia się jest okropny. Co jakiś czas pali się. Pełno pijaczków i często widać tam też bawiące się dzieci.
Miało coś się ruszyć z likwidacją tego "czegoś" i cisza. Chyba, że już są jakieś decyzję. Może ktoś coś wie?
Już kilkakrotnie pisali o budowie sklepu na miejscu tej rudery, ale nadal nic się nie dzieje.To najbrzydsze miejsce na Stogach.Każdy kto przyjeżdża na Stogi to wita go widok tej rudery.Brud, smród i menele chlejące jabole.Może by ta nasza rada osiedla w końcu coś zrobiła.Przed wyborami tak zabiegali żeby na nich głosować.
szkoda...myślałam, że ktoś coś pewnego będzie wiedział. Miałam nadzieję, że radni dzielnicy też wchodzą na fora...
No to nadal będzie rudera stała i straszyła.......
Ostatnio w tramwaju usłyszałam jak jedna z pasażerek- turystek mówi, że taka dzielnica jak Stogi powinna być bardziej rekreacyjna, a jest brudna i zaniedbana i że za rok już tu nie przyjedzie.. bo plaża ok, ale okolica odstrasza. SZKODA
No to nadal będzie rudera stała i straszyła.......
Ostatnio w tramwaju usłyszałam jak jedna z pasażerek- turystek mówi, że taka dzielnica jak Stogi powinna być bardziej rekreacyjna, a jest brudna i zaniedbana i że za rok już tu nie przyjedzie.. bo plaża ok, ale okolica odstrasza. SZKODA
polecam - http://gdansk-stogi.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=86063
;-(
;-(