Zadzwoniłam i umówiłam się z Panem z serwisu na poniedziałek między godz. 13-15. O piętnastej nie było Pana, ani telefonu, więc ponownie zadzwoniłam. W słuchawce zdziwiony Pan spytał czego chcę i poinformował mnie, że przyjedzie za około 3 godz. Był o 17 stwierdził, że zepsuła się pompa, przy tym określił tą pompę jako najgorsze dziadostwo. Zaproponował wymianę pompy 600 zł + robocizna. Wziął 50 zł za wizytę i NIE WYSTAWIŁ RACHUNKU! Wizyta była bardzo krótka, jedyne z czego go zapamiętałam to biały damski telefon komórkowy i brak wiedzy na temat naprawy zmywarki. Otóż pompa jest sprawna szanowny panie biała komórko, to wiem nawet ja kobieta. Skoro zmywarka pobiera wodę i ją wypuszcza. Wezwałam jeszcze dwóch Panów i oni jednogłośnie stwierdzili, że zepsuła się elektronika. Zmywarka jest naprawiona, naprawa kosztowała niewiele. Nie polecam tego serwisu, brak wiedzy, naciąganie, nie przyjeżdżają na umówiony termin i krytykowanie sprzętu klienta!!! Jestem niezadowolona, dlatego postanowiłam ostrzec innych i opisać moje doświadczenia z tym serwisem.