Widok
zdecydowanie dj. moja Mama była bardzo za orkiestrą. my od poczatku dj. orkiestra to wiecej szczegolikow, trzeba ustalic, ile przerw i jakie długie(ważne). widzielismy tez kiedy orkiestra na poczatku wesele juz idzie na browarek, kiedy goscie szamia 1 danie. mielismy Dj Radziuna i moja Mama stwierdziła, z elepiej nie moglismy wybrac, wiele zabaw, ogarnianie gosci i kontrola nad sytuacja, do tego bardzo kontaktowa i profesjonalna osoba, która potrafi dostosowac sie do sugestii. zabawy poprowadzone z humorem i na poziomie, rekwizyty.. super. wiem, ze zadna orkiestra nie dałaby wiecej z siebie niz Pan Lech
tylko zespół, byłam na weselach z Dj-ami polecanymi min. tutaj - jak dla mnie porażka; zdecydowanie dobry zespół, sporo takich na rynku, DJ nigdy nie dopasuje się do gości tak jak zespół, byłam świadkiem jak Dj puścił piosenkę - taka zabawa przy stole, nie było ani Pary Młodej przy stole ani goście nie byli przygotowani, piosenka sobie leciała, Dj nie reagowała, a goście swoje...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Oczywiście zrobicie jak uważacie, ale dla mnie znaleźć dobry zespół graniczy z cudem. Chyba że masz nieograniczony budżet. Dobry zespół to więcej niż jeden głos i koniecznie kilka instrumentów. Dj zagra wszystko na co macie ochotę (często niektóre nagrania wiążą się z wielkim sentymentem - Dj puści wszystko, orkiestra nie zagra wszystkiego, albo zagra nie tak jak byście chcieli jeżeli to "wasze" nagrania). Ok orkiestra buduje klimat i atmosfere i goście są bardziej nastawieni na orkiestrę, ale to także wiąże się z tym że płacisz nie tylko za orkiestre ale za każdego z jej członków jak za gościa. Dobry dj potrafi się dostosować i wyczuć gości, nie robi wielu przerw bo konsoleta nie męczy jak granie live. Stawiam na DJa.
Ostatnio byłam na weselu gdzie grał dj - wszystko było ok, a jako dodatek kilka wejść miał saksofonista. Dobrze to wyszło ludzie się bawili, a dj bez problemu szybko znajdowałam odpowiednią muzę. Wg mnie duża rola jest w prowadzeniu i konfenansjerce przez dj jak ona jest profesjonalna to i reszta wychodzi.
na P. Lechu na pewno sie nie zawiedziesz