jw.najlepiej kremowe,ecri.musze sama udekorowac kosciol i zanim kupie material pytam czy moze ktoras bedzie miala slub przede mna i bedzie chciala odsprzedac.a moze ktoras juz kupowala takie i powie gdzie najtaniej?dzieki
ja poszlam do kwiaciarni i pani mi sama zrobiła takie kokardy i z materiału jaki sobie wymyśliłam.Są super i nie drogo.Jeżeli natomiast chodzi o taśme dwustronną to np. u nas w kościele odpada ksiądz się nie zgodzi,ale pineski owszem
saharka ja mam kokarde juz gotowa i do niej przywiazuje żyłke i robie z niej petelke długosci koło 20 cm i potem zawieszam na kant ławki
trzyma sie rewelacyjnie i jest prawie niewidoczna i łatwa do mobtazu i demontazu
kurcze pmagdalena ty robisztez sama te kokardy?gdzie kupic najtaniej material czy tiul?jalie to koszta i ile liczysz tych kokard?nie chcesz mi zrobic?moze masz wiecej czasu niz ja:)
pola ja robiłam moje kokardy ze wstazki białej i rózowej i kupił mi mój Maciej a ile ty bys potrzebowała?
nie wiem czy dam rade bo suknia nie uszta jescze
kurcze nie wiem ile.lawek po kazdej stronie jest 20 ale chyba co druga sie robi?duzo to roboty?moze zatrudnie mame i siostre?nawet nie wiem ile trzeba liczyc na jedna kokarde.50 cm?
podbijam temat-wklej prosze foteczki kokard. planuje sam stroc kosciol ale narazie brak wizji.czy do tych kokard beda jakies bukieciki.?czy stroisz krzesla mlodych i ewentualnie swiadkow?