Widok
podbijam bo po małej zmianie decyzji wracam do tej sukienki :)
chciałam już pożyczac inne, szyc według własnego pomysłu itd... ale wciąz jakos wracam do KRISTI... widziałam reprodukcje, ale to nie to dlatego mimo, że za połowe ceny to się nie zdecyduje
Poszukuję nadal wspomnianej kiecki o rozmiarze 40 :)
chciałam już pożyczac inne, szyc według własnego pomysłu itd... ale wciąz jakos wracam do KRISTI... widziałam reprodukcje, ale to nie to dlatego mimo, że za połowe ceny to się nie zdecyduje
Poszukuję nadal wspomnianej kiecki o rozmiarze 40 :)
Ja też mierzyłam ją w salonie w Starogardzie ( w Tczewie jest filia). I mierzyłam WYŁĄCZNIE Kristi!!
A teraz znalazłam sobie w necie ogłoszenie, odnośnie sprzedaży Kristi - dziewczyna z Warszawy, kupiła ją w maju tego roku (w sierpniu był ślub) i teraz postanowiła sie jej pozbyc.
W salonie za wypozyczenie chcieli 1500 zł, a ja mam zamiar nabyc Kristi na własnośc z rynku wtornego za 1400 zł :) W niedzielę pędzę do Warszawy, choc wesele dopiero za rok :)
A co tam, przynajmniej nie będę już oglądac godzinami tych wszystkich kiecek w necie, bo juz troche mnie to męczy, tylko bedę miec swoją Kristi w szafie!
A teraz znalazłam sobie w necie ogłoszenie, odnośnie sprzedaży Kristi - dziewczyna z Warszawy, kupiła ją w maju tego roku (w sierpniu był ślub) i teraz postanowiła sie jej pozbyc.
W salonie za wypozyczenie chcieli 1500 zł, a ja mam zamiar nabyc Kristi na własnośc z rynku wtornego za 1400 zł :) W niedzielę pędzę do Warszawy, choc wesele dopiero za rok :)
A co tam, przynajmniej nie będę już oglądac godzinami tych wszystkich kiecek w necie, bo juz troche mnie to męczy, tylko bedę miec swoją Kristi w szafie!
Lestek, a ja czekam na zdjęcia... Chciałąbym zobaczyc Cię w Kristi :)
A czy dobrze, że na inną się nie zdcydowałam to się jeszcze okaże :)))
W sumie nawet nie było takiej możliwości żeby kiecka była inna, skoro innej nie mierzyłam.
Wiesz Lestek, powiem Ci, że jeszcze inna wpadła mi w oko (taka jak z "Dumy i uprzedzenia") DANUBIO Pronovias, tylko cena mnie odstrasza...
A poza tym w salonie żadnym nie widziała, tylko w necie.
A czy dobrze, że na inną się nie zdcydowałam to się jeszcze okaże :)))
W sumie nawet nie było takiej możliwości żeby kiecka była inna, skoro innej nie mierzyłam.
Wiesz Lestek, powiem Ci, że jeszcze inna wpadła mi w oko (taka jak z "Dumy i uprzedzenia") DANUBIO Pronovias, tylko cena mnie odstrasza...
A poza tym w salonie żadnym nie widziała, tylko w necie.
http://naszaszafa.pl/a.34352_Przepiekna-suknia-slubna-pelna-uroku.html
rozmiar 36-38
rozmiar 36-38
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

no ja rowniez mam szersze biodra dlatego w ogole myslalam ze takiego kroju suknia bedzie opinac mi sie na biodrach...ale nie jest to typowa suknia "rybka" totez w biodrach sa luzy..a obcas mam 10 cm. jesli bys nie znalazla tej sukni to pisz po 9 maja nic nie szkodzi przymierzyc a mieszkam w gdansku :)

:) no to mnie pocieszylas bo jeszcze nie mierzylam tej sukienki i balam sie ze na tym ze mi sie podoba sie skonczy :) ze jak ja ubiore to juz nie bedzie taka ladna wlasnie przez biodra ;/ ale jesli jest luz to naprawde kamien z serca :) ja mam slub dopiero w sierpniu wiec jesli nic nie znajde napewno sie odezwe zawsze warto chociaz przymierzyc :)
Witam!!!
Mam do odsprzedania śliczną suknię ślubną firmy Annais Bridal, model Kristi z kolekcji 2008/2009.
Suknia jest koloru ecru, rozmiar 40, na wzrost 168 cm + 6 cm obcas.
Suknia jest jednoczęściowa, zapinana z tyłu na zamek ukryty pod rzędem ozdobnych guziczków.
Z tyłu posiada tren, który można podpiąć.
Do sukni dołączam prześliczny welon, zakończony delikatną koronką, taką samą jak w sukni.
Suknia po profesjonalnym czyszczeniu.
Cena do negocjacji.
Zapraszam serdecznie
shiva85@o2.pl
505-288-219
Mam do odsprzedania śliczną suknię ślubną firmy Annais Bridal, model Kristi z kolekcji 2008/2009.
Suknia jest koloru ecru, rozmiar 40, na wzrost 168 cm + 6 cm obcas.
Suknia jest jednoczęściowa, zapinana z tyłu na zamek ukryty pod rzędem ozdobnych guziczków.
Z tyłu posiada tren, który można podpiąć.
Do sukni dołączam prześliczny welon, zakończony delikatną koronką, taką samą jak w sukni.
Suknia po profesjonalnym czyszczeniu.
Cena do negocjacji.
Zapraszam serdecznie
shiva85@o2.pl
505-288-219