Dziewczyny!!! poszukuje sukni na 175 cm wzrostu rozmiar 42 suknia musi byc... hmm... niepowtarzalna:)) W gre wchodza tylko rozsadne ceny:) prosze o zdjecia i kontakt na email demolka1988@tlen.pl
Ja mam suknię do sprzedania, ale może być na Ciebie za duża, bo ja mam 180cm wzrostu... Suknia szyta na miarę według mojego pomysłu, używana raz, 29.09.2007, prana profesjonalnie. Podeślę fotki mailem :-)
nusia ja nie mam jakiegos konkretnego typu. Musi byc ladna i miec to cos no i najlespiej biala z ewentualnymi jakimis doddatkami w innym kolorze. Prosze o fotki na email. moj nr tel to 667-327-256 ewentualny kontakt.Tylko od razu mowie rozsadna cena :)
mierzylam jedna suknie byla to galaxy farage bardzo mi sie podobala ale nie ten rozmiar gdybym trafila na podobna albo na ta sama w moim rozmiarze to zdecydowalabym sie od razu i bym sie 5 minut nie zastanawiala;)
ja będę miała gorset zdobiony perełkami i cyrkoniami, a spódnica ma na dole z przodu tiul, w połowie długości z boku kwiat i w kilku miejscach taka jakby koronka z tym samym zdobieniem co na gorsecie,aha jest podczepiany tren :)
jak tylko będę miała zdjęcia to prześlę Ci na maila