Widok
bardzo chętnie beatka, tylko jak byś mogła to napisz mi na meila gdzie po twoim ślubie będę mogła je odebrać, czy w twojej pracy, czy domku?
no i podaj mi adres, dzięki bardzo
no i podaj mi adres, dzięki bardzo
raczej na spotkaniu forumkowym się nie pojawię bo mam strasznie mało czasu jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej a we wrzesniu obrona, no to fakt, ze do Gdańska po tablice jechać to troche daleko tym bardziej że ja jestem z Wejherowa, ale jeszcze miesiąc może cos się wymyśli
a w wejherowie wszystko ok pomarańczko, byłam w sobotę na weselu brata mojego narzeczonego, trochę podpatrzyłam jak mieli co zrobione,
a co do tablic to jak sie je robi, może sama sobie zrobię, chyba ze dla ciebie to nie problem, ja chciałabym mieć z przodu napis :młoda para, a z tyłu: koniec wolności
a co do tablic to jak sie je robi, może sama sobie zrobię, chyba ze dla ciebie to nie problem, ja chciałabym mieć z przodu napis :młoda para, a z tyłu: koniec wolności
słyszałam tu na weselniku o nich podobno super, na tym weselu co ja byłam mieli dj-a powiem tylko ze tak o 2 w nocy widziałam jak spi na stole, nie mówiąc o tym że nie miał wogule kontaktu z gośćmi, chyba miał to gdzieś, dlatego jestem bardzo zadowolona że my mamy orkiestrę
mamy allabamę, już pytałam wielu osób o nich no i teraz jestem zupełnie spokojna, jak dla mojej rodzinki to chyba idealny zespół, zresztą zobaczymy jak to bedzie, ale mam nadzieje że się nie zawiodę
Dzisiaj przypadkowo natrafiłam na tablice ślubne na allegro i są one w cenie 8 zl od sztuki - czli para 16 zl + 6,5 przesyłka. Zdecydowałam że wezmę jednak tablice z imionami - więc zamówie z Allegro. Dzięki Pomarańczka za chęć pomocy, ale nie wiedziałam, że są one aż tak tanie :)