Widok
dla mam rodzących latem
Witam, mam kilka rzeczy dla dziewczynki (będą idealne dla urodzonych latem):
kombinezon na zimę - moja córka jest z sierpnia i nosiła go do połowy marca,
2 sukieneczki (idealne na Boże Narodzenie lub inne okazje),
1 spodenki, 1 ogrodniczki i bluzeczka.
Wszystkie rzeczy są w dobrym stanie.
Oddam je w zamian za paczkę pieluszek Dada i gratis dorzucam karuzelę na łóżeczko.
Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
Odbiór Gdańsk - Chełm
polecam:)
kombinezon na zimę - moja córka jest z sierpnia i nosiła go do połowy marca,
2 sukieneczki (idealne na Boże Narodzenie lub inne okazje),
1 spodenki, 1 ogrodniczki i bluzeczka.
Wszystkie rzeczy są w dobrym stanie.
Oddam je w zamian za paczkę pieluszek Dada i gratis dorzucam karuzelę na łóżeczko.
Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
Odbiór Gdańsk - Chełm
polecam:)
podepnę się - mam nadzieję, że Autorka się nie obrazi ;)
mam do sprzedania wózek - Mikado Boston :) gondola + spacerówka + adapter do fotelika :) mogę dorzucić fotelik Ramatti Mars :P
nasz Młody urodzony we wrześniu 2009 - jeździł w gondoli do czerwca :) a jest długim dzieckiem ;) więc gondola duża i super wygodna na zimę ;) nawet z grubym wełnianym śpiworkiem :)))
zdjęcia naszego bostona (jeszcze jako nówki) w wątku Bostonowym na forum :)
wózek w bdb- (minus za normalne ślady użytkowania)
wózek do obejrzenia na Przymorzu. Póki co do odświeżenia - stoi w suszarni i aktualnie nie mam jak go wyprać (ciężki do wniesienia na 4p)
cena 500zł
agusiagda@o2.pl
mam do sprzedania wózek - Mikado Boston :) gondola + spacerówka + adapter do fotelika :) mogę dorzucić fotelik Ramatti Mars :P
nasz Młody urodzony we wrześniu 2009 - jeździł w gondoli do czerwca :) a jest długim dzieckiem ;) więc gondola duża i super wygodna na zimę ;) nawet z grubym wełnianym śpiworkiem :)))
zdjęcia naszego bostona (jeszcze jako nówki) w wątku Bostonowym na forum :)
wózek w bdb- (minus za normalne ślady użytkowania)
wózek do obejrzenia na Przymorzu. Póki co do odświeżenia - stoi w suszarni i aktualnie nie mam jak go wyprać (ciężki do wniesienia na 4p)
cena 500zł
agusiagda@o2.pl