Widok

odlotowe wesele

21 czerwca 2008r mieliśmy rewelacyjne wesele w Karczmie. Miła obsługa, smaczne jedzonko a przede wszystkim klimat tego miejsca sprawiły, że wesele było bardzo udane. Gorąco polecamy i serdecznie dziękujemy przemiłej Szefowej i całej obsłudze.
Karczma Trzy Dęby + zespół "Odlotowy Duet" = REWELACYJNE WESELE!!!!!
Moja ocena
obsługa: 4

menu: -

jakość potraw: 4

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

4.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczne wesele

Witamy wszystkich . My również mieliśmy wesele w Karczmie Trzy Dęby i również jesteśmy bardzo zadowoleni . Jedzenia dużo i dobre obsługa też ok - nie mieliśmy orkiestry tylko dj z Karczmy Pana Andrzeja i jemu też wystawiamy wielki pozytyw. A co najważniejsze zapraszajcie fajnych gości to wesele na pewno się uda !!!
mam pytanie o tego dj z Karczmy.... widzę,ze jesteście zadowoleni z tego Pana rozumiem ,ze jego praca nie opierała sie tylko na pilnowaniu muzyki by grałale rozwniez udzielał sie troszke do gości czy sie mylę?
Witamy cię Iwonko dobrze że śledzimy to forum i co jakiś czas tu zaglądamy. Postaramy się Tobie krótko coś podpowiedzieć , Pan Andrzej może to kiedyś przeczyta nie tylko puszcza muzykę jak to robią niejedni dj-e sprawdziliśmy wcześniej ich kilku ale również zabawia gości prowadząc różne konkursy a jakie. to już jest sprawa do omówienia z nim osobiście .Jest bardzo miły i rzeczowy bardzo się angażuje w wesele i widać tu wiele lat praktyki , gra bardzo fajną i różną muzykę no i oczywiście nie robi z wesela dyskoteki bo nie oto przecież chodzi ! . Szczerze go polecamy , ale z tego co wiemy od naszych znajomych chcieli go 'wynająć' na swój ślub to ma dużo zajętych terminów no ale może Tobie się uda !!! Życzymy Wam fajnego wesela i dobrego dj -a bo od dobrej muzy i fajnego prowadzenia imprezy weselnej dużo zależy !!! - powodzenia my to mamy już za sobą .
dziekuję za odpowiedz .mam do P.Andrzeja namiary i chyba do niego zadzwonie moze ma wolny termin hehe
do góry