Widok

odnowienie prawa wykonywania zawodu pielęgniarki i obecne zarobki w tym zawodzie

Czy jest tu może jakaś Pani/Pan,którzy po przerwie dłuższej niż 5 lat nie wykonywania pracy pielęgniarki/pielęgniarza odnawiali prawo wykonywania zawodu?Jestem w takiej sytuacji i zastanawiam się,jak to przebiega ewentualnie i czy w ogóle warto wracać do tego zawodu?Ciekawi mnie,czy jest możliwe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę i na jakie wynagrodzenie zasadnicze można mniej więcej liczyć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Siostra pracuje jako pielęgniarka na Akademii Medycznej jeszcze na umowę o pracę, ale coraz częściej mówi się tam o konieczności przejścia na kontrakt

zarabia 2000 zł, w tym jest podstawa + dodatki za nocki, bo są 12-godzinne zmiany, więc szału nie ma
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm,dziękuję za odpowiedź,choć optymistycznie nie brzmi niestety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

do góry