Widok

do kobiet...

czym się kierują kobiety przy wyborze faceta ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wytrzymałością materiału
Dobrej klasy materiał wiele zniesie i ewentualna obróbka, choć żmudna przynosi zniewalające rezultaty
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
zoska ale tobie to chyba nie wyszlo nic z tej obrobki , smiem się domyslac po twoim nicku ze nie bardzo wiesz o czym jest pytanie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
może... a morze nie ;)

Ps

"śmiej" :), mnie również do śmiechu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie próbuj być glupsza niż jesteś :) smieje się oj się smieje zoska samoska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tym co dla nich w życiu najważniejsze...

Ja szukałam i znalazłam. Faceta dla którego na pierwszym miejscu jest dom, żona i dzieci, a nie tylko praca, praca, praca, kariera i kasa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Każda kobieta, jak każdy facet, przy wyborze partnera kieruje się czymś innym. Ba, nawet przy każdym innym szukaniu/wyborze można kierować się czymś innym. Facet musi umieć rozmawiać i nie może być ograniczony. A do tego musi być chemia. To oczywiście w wielkim skrócie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
taki trochę bełkot ci wyszedł na proste pytanie. może lepiej nic nie pisać jeśli nie ma się nic do powiedzenia, pytanie jest proste .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
ciekawski, jeszcze jeden chamski komentarz z twojej strony i raczej nikt ci już nie odpisze...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
~Mikronezja na ciebie nie licze, co może mi odpowiedzieć ktoś kto nie może znalesc....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
pomyliłeś mnie z kimś - nigdy nie napisałam, że w ogóle szukam

ale odpowiedzieć mogę: nie szukałabym prostaka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt cie nie zapraszal bys udzielala odpowiedzi. ja wiem jesteś taka Ą Ę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tak ci się tylko wydaje - po prostu używam poprawnej polszczyzny i nic więcej. A jeśli chodzi o kwestię zapraszania - znalazł się drugi Jacek, co wybiera odpowiedzi do akceptacji... Tylko jak na razie nic ci nie pasuje.
Jeśli chcesz prosto: minimum 180 cm wzrostu, blondyn lub rudy, oczy szare, niebieskie lub zielone, nie za gruby i nie za chudy, najlepiej umięśniony, z pięknym uśmiechem. Inteligentny, oczytany, lubiący spacery, kino, teatr, koncerty, piłkę nożną i imprezy, dobrze gotujacy, lubiący sprzątać.
Ciekawski--zadna z cech ,jakie tutaj padna
nie dotyczy Ciebie!
sugeruje ci napisac post pt-

"jestem załosny-ktoras chetna?"

na dialogi ukazujące twoja beznadziejnosc zawsze mozesz liczyc!
Często same nie do końca wiemy czym tak naprawde się kierujemy.
Po latach dochodzę do wniosku że wiem co mnie skutecznie odpycha.
Mianowicie spryciarstwo, nawet się kiedyś zastanawiałam jak sprecyzować ogłoszenie towarzyskie na które nie będą odpowiadali mężczyźni prowadzący własne firmy (bo oni muszą posiadać tą cechę) :)
~isztar, wiedziałem ze się dolaczysz w końcu. czy ja napisałem ze szukam ??? padlo konkretne pytanie a ty klepiesz by klepac jak większość pan które tu zakotwiczyly.
~isztar ty i kilka innych pan tworzycie tu takie forumowe kolko nieszczęśliwych pan , przykro mi z tego powodu ze tobie i innym pania się nie wiedzie z facetami.
~isztar co do dialogo to na pewno nie szukam go z toba jak dla mnie to jesteś bardzo samotna a to ukazuje twój wredny charakter.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
~itaknienatemat , nie przejmuj się , ja zadałem pytanie a " kolko" pan które tu ma swój drugi dom mnie wlasnie obraza.
to jak poczytasz co wypisują te panie to zrozumiesz dlaczego faceci zrobili się sprytni i nie chcą się wiazac z kobietami na stale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a co w zamian oferujesz???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo z toba to nawet prostak by nie dal rady 2 min wytrzymać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Gay Gdańsk (177 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

do góry