Widok

do pani sołtys

kiedy będą wystawki bo posłuchałam że na początku maja chyba piątego niema żadnych ogłószeń w sklepach na drzewach czy tablicy ogłoszeń kiedyś były takie ogłoszenia nie każdy ma internet
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Urząd Gminy Żukowo przedstawia harmonogram wystawek w miesiącu maju 2011 r.

4 maj 2011 r. (środa) Rębiechowo - Pępowo
5 maj 2011 r. (czwartek) Banino
10 maj 2011 r. (wtorek) Tuchom - Nowy Tuchom - Borowiec
11 maj 2011 r. (środa) Dąbrowa-Nowy Świat - Barniewice
12 maj 2011 r. (czwartek) Chwaszczyno
17 maj 2011 r. (wtorek) Małkowo - Miszewo - Miszewko

Wystawki obejmują duże elementy gabarytowe, takie jak: tapczany, fotele, meble, lodówki, pralki, telewizory, złom, urządzenia elektroniczne, ramy okien bez szyb, sprzęt gospodarstwa domowego, opony.

Wystawione odpady będą odbierane nieodpłatnie. Wystawki należy złożyć wzdłuż dróg głównych danych miejscowości; codziennie do godz. 800. Po tej godzinie firma odbierająca - tj. ABC z Kościerzyny dokona zbiórki wystawionych przez mieszkańców w/w elementów gabarytowych, odpadów.

Odbiór jest jednorazowy, zgodny z powyższym harmonogramem.

Uprasza się sołtysów o obecność w dniu wykonywania usługi w swoim sołectwie.

Uwagi dotyczące wystawek należy zgłaszać pod nr teł. firmy wywożącej - SITA POMORZE SP Z.O.O. Kościerzyna 058 686 52 05
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
PS.
nie jestem Panią Sołtys, ale nie mogłam się powstrzymac, i musiałam Ci odpowiedziec ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Nowa szkoła w Baninie (9 odpowiedzi)

Rodzice dzieci z AB zakładają nową, własną szkołę, na obecnym etapie szukają kadry, poszukiwani...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

do góry