Widok

dobra inwestycja

Po paru miesiącach użytkowania mieszkania mogę szczerze polecić zakup mieszkania w TZ. Przyznam się, że nie do końca wierzyłam w obiecanki dewelopera o darmowym ogrzewaniu, wentylacji itp, ale w lato rzeczywiście był przyjemny chłód, a teraz , nawet w nocy nie muszę jeszcze dogrzewać mieszkania, kiedy wszyscy moi znajomi już dawno włączyli grzejniki. Mieszka się dobrze, jest cicho, wszędzie blisko, a rachunki dosyć niskie. Fakt jest, że brakuje jeszcze małych detali, jak np. plac zabaw dla dzieci ale mi to nie przeszkadza. Pan sprzedawca wykazał się niezwykła cierpliwością do mojej osoby, odbierał telefony nawet w dni wolne, także na obsługę również nie mogę narzekać.
Moja ocena
Towarzystwo Ziemskie kategoria: Deweloperzy
obsługa: 6

oferta: 5

jakość: 5

terminowość: 4

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
No tak może i taka taktyka była założona jak coś nie wyjdzie to trudno, ale pech chciał że część mieszkańców nie pozwoli sobie na to aby ktoś ich okradał w białych rękawiczkach i twierdził, że robi to dla ich dobra. Będziemy zatruwać im życie w nieskończoność i walczyć o swoje metodami, o których im się nawet nie śniło.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://plus.google.com/photos/108739094413839856423/albums#photos/108739094413839856423/albums

i wszystko jasne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dopóki nie zakończycie I etapu, możecie zapomnieć o dobrych wynikach sprzedaży kolejnych mieszkań!

Jako "zakończenie" nie mam na myśli porządku w Waszych papierach, tylko odpowiednio wykonane części wspólne z otoczeniem budynku i system wentylacji/ogrzewania.

Naszym (mieszkańców) założeniem jest tu normalnie mieszkać i to zostanie zrealizowane z Wami lub bez Was.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po TZ zostały już tylko nie ukończone prace i usterki. teraz będziemy musieli z własnej kieszeni dopłacać za to co już było zapłacone. Wzięli kasę i teraz zwijają interes.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry