Widok
dobry Ksiadz Leszek
Witam,należe wiele wiele lat do tej Parafii i zawsze Ksiedza Leszka szanowalem za wspaniale Msze SW jak i wprowadzony humor. Tylko ludzie inteligentni charakteryzuja sie dobrym humorem, a osoby "sztywne"( np vide wypowiedz powyzej jednej z parafianek pewno mlodych nie majacych poczucia humoru).
Dlatego tez nie SZKALUJCIE KSIEDZA LESZKA WSTYD TACY PARAFIANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAWSZE BEDE WSPOMINAL TEGO KSIEDZA JAKO DOBREGO KATOLIKA I INTELIGENTNEGO WRAZLIWEGO CZLOWIEKA < PODKRESLAM WRAZLIWEGO NA BIEDE I DRUGIEGO CZLOWIEKAI BARDZO ZALUJE ZE ON MUSI ODEJSC> A NOWY METROPOLITA LESZEK SLAWOJ GLODZ TEZ NIECH NIE SZALEJE W TYCH ZMIANACH I NIECH SIE ZASTANOWI NADTYM CO ROBI I NIE WYWOLUJE NIEPOTRZEBNE EMOCJE . TO NIE WOJSKO I OBOWIAZUJA INNE ZASADY >>>>>>>>>>>>>>>>KSIEZE LESZKU ZAWSZE BEDZIEMY Z TOBA I ZYCZYMY CI Z CALEGO SERCA DUZO DUZO DOBREGO OD LUDZI WIECEJ NIZ OTRZYMALES W TEJ PARAFII
Dlatego tez nie SZKALUJCIE KSIEDZA LESZKA WSTYD TACY PARAFIANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAWSZE BEDE WSPOMINAL TEGO KSIEDZA JAKO DOBREGO KATOLIKA I INTELIGENTNEGO WRAZLIWEGO CZLOWIEKA < PODKRESLAM WRAZLIWEGO NA BIEDE I DRUGIEGO CZLOWIEKAI BARDZO ZALUJE ZE ON MUSI ODEJSC> A NOWY METROPOLITA LESZEK SLAWOJ GLODZ TEZ NIECH NIE SZALEJE W TYCH ZMIANACH I NIECH SIE ZASTANOWI NADTYM CO ROBI I NIE WYWOLUJE NIEPOTRZEBNE EMOCJE . TO NIE WOJSKO I OBOWIAZUJA INNE ZASADY >>>>>>>>>>>>>>>>KSIEZE LESZKU ZAWSZE BEDZIEMY Z TOBA I ZYCZYMY CI Z CALEGO SERCA DUZO DUZO DOBREGO OD LUDZI WIECEJ NIZ OTRZYMALES W TEJ PARAFII
Tak wspaniałe msze ! No szkoda że nigdy na taką nie trafiłem! A może chodzi o innego księdza Leszka ? Inteligentny humor - nie no na 100% chodzi o innego księdza :-)))))))
Doznania wyniesione z mszy - już jestem pewien że nie o tego o którym myślę!!! To dobrze bo już miałem obawy ...........
Mam tylko nadzieję że nie zwariujemy jako parafia bojkotując kolejną dobrą decyzję biskupa!!!!!!!
Doznania wyniesione z mszy - już jestem pewien że nie o tego o którym myślę!!! To dobrze bo już miałem obawy ...........
Mam tylko nadzieję że nie zwariujemy jako parafia bojkotując kolejną dobrą decyzję biskupa!!!!!!!
dobry ksiądz Leszek to chyba tylko dla ciebie bo jak byłem parę razy przy spowiedzi w niedziele to mnie nie chciał wyspowiadać i zawsze miał jakieś ale do powiedzenia oraz pretensje i mówił mi tu zacytuję " w niedziele spowiedzi się nie słucha poniżasz jest to odgórnie od biskupa zakazane " a ile razy jestem w niedziele na mszy rano to siedzi w konfesjonale i słucha klementynki tzw. kółko różańcowe i moherowe berety, ale według mnie mógłby zostać bo aż taki zły nie jest każdy błądzi
Ludzie, czy Wy już do reszty zwariowaliście?! Pogódźcie się z tym, ze w życiu potrzebne są zmiany. Nie róbmy krzywdy ks. Leszkowi i pozwólmy mu odejść i się realizować gdzie indziej. Będzie to z pożytkiem dla nas i niego samego.
Przecież nie idzie na zsyłkę, tylko do innej parafii. Tak to już w kościele jest i dlatego przetrwał ponad 2000 lat.
Nam też przyda się zmiana, bo też i nasza parafia się zmieniła. Może będziemy płakać, a może się cieszyć. Czas pokaże i trzeba mieć nadzieję.
Przecież nie idzie na zsyłkę, tylko do innej parafii. Tak to już w kościele jest i dlatego przetrwał ponad 2000 lat.
Nam też przyda się zmiana, bo też i nasza parafia się zmieniła. Może będziemy płakać, a może się cieszyć. Czas pokaże i trzeba mieć nadzieję.
Niech idzie gdziekolwiek bo jest niezrównoważony emocjonalnie ,
zaczepia ................................
Cyrki odstawia jak klaun w kościele krzyki płacze wyzywki biskupa itp . dzieciuch pampersa, smoczka lub coś innego i do przedszkola.
Do pracy by się zabrał ksiądz nie jest tylko po to by mszę odprawić a działalność banińskich na tym się kończy. Resztę czasu na sen i uciechy tracą. W co się zaangażowali w naszej miejscowości. W obronę swoich d..... i nic więcej.
Biskupie błagam nie wymiękaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaczepia ................................
Cyrki odstawia jak klaun w kościele krzyki płacze wyzywki biskupa itp . dzieciuch pampersa, smoczka lub coś innego i do przedszkola.
Do pracy by się zabrał ksiądz nie jest tylko po to by mszę odprawić a działalność banińskich na tym się kończy. Resztę czasu na sen i uciechy tracą. W co się zaangażowali w naszej miejscowości. W obronę swoich d..... i nic więcej.
Biskupie błagam nie wymiękaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty8888, a może 666 daj se siana i idź spać do obory. Ciekawe jakby zwykłego człowieka wywalili z pracy czy też dałbyś się za niego ogolić. Ksiądz ma być posłuszny biskupowi, a te cyrki które w ostatnim czasie wyprawiają w Baninie powinny dać do myślenia biskupowi.
Już dawno powinni byli odejść do innej parafi
Już dawno powinni byli odejść do innej parafi