Widok

dobry dermatolog Gdańsk

Witam,
czy znacie może dobrego dermatologa, który by przyjmował na kasę chorych, z Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Kowalewska ale Gdyni ! Przyjmuje na NFZ i Prywatnie w Batorym u góry, POLMED.
Super Pani Doktor! Naprawde mega !!

Pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, polecam dr Małgorzatę Sokołowską Wojdyło, która wiele lat temy wyleczyła mnie z trądziku.

Co do lekarzy, których lepiej OMIJAĆ szerokim łukiem, to dr Mikołaj Pernak. Miałam u niego robiony zabieg laserowanego usuwania blizn po trądziku i narobił mi strasznego bałaganu :/ Nie dobrał odpowiednio parametrów do mojej skóry i w rezultacie teraz muszę się borykać z nierównomiernym kolorytem skóry, plus do tego zaraził mnie jakaś bakterią na szyi :( Gdy próbowałam z nim rozmawiać w tej sprawie to tylko stwierdził, czasem sie tak zdaża i to jest w pisane w ryzyko zabiegu, nie udzielając mi żadnej pomocy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
równiez polecam. przemiłai kompetentna osoba! pomoże w każdej sprawie w swojej dziedzinie, uspokaja!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My byłyśmy, kiedy córka odmroziła sobie buźkęw klinice na Armii Krajowej 116/5. derm-al.pl. Dr Sarankiewicz Konopka nam pomogła. Polecam
Polecam wspomnianą wcześniej dr Anetę Drożdżewską, do której chodze do Baltimedu na nfz. Jest super. Nie dość że miła to bardzo kompetentna.. Ni z gruszki ni z pietruszki w wieku 25 lat powyłaziło mi mnóstwo syfów w okolicach buzi i szyi.. nigdy nie mialam problemu z tradzikiem.. pani doktor od razu zawaliła mnie lawiną pytań - zaszokowala mnie jak mowila od czego to moze byc.. ma bardzo szeroko wiedze, od razu skierowala na przerozne badania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
jeśli chodzi o jakiekolwiek znamiona, to polecam dr. Sarankiewicz. Przyjmuje w klinice DERM-AL w Sopocie. Niestety tylko prywatnie. Wszystkie moje znamiona zbadała dermatoskopem dokładnie. jestem bardzo zadowolona z tej Pani Doktor.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeżeli to świerzb,to nie wygląda to ciekawie...,co jest napisane...Zarażenie świerzbem następuje przez bliski kontakt

Do zarażenia świerzbem dochodzi najczęściej poprzez bezpośredni kontakt z zainfekowaną skórą. Rzadko wystarczy podanie ręki czy szybki uścisk, aby zarazić się świerzbem. Zarażają się natomiast osoby pozostające ze sobą w dłuższym kontakcie (np. podczas stosunków intymnych),proszę powiedzieć czy takowe Pani miała?????kiedyś skuteczna metodą -było nacieranie całego ciała terpentyną.Znamiona-trzeba zarejestrować się do szpitala kolejowego w Gdańsku,tam dermatolodzy skutecznie sprawdzą ewentualne zmiany skórne przy pomocy dermatoskopu/taka lampka/..Proszę nie drapać znamion.bo może to być przyczyną powstania czerniaka/rak skóry/
Mnie pomógł i na trądzik i na inne zmiany, więc ja polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
No masz, a mi akurat na trądzik pomógł i warto było przecierpieć te 9 miesięcy na antybiotykach, bo teraz jest dobrze. Trzeba przestrzegać, co lekarz nakazuje, a sporo osób ma z tym problemy - a to piwka się chce, a to zapalić... Różnie bywa. Ja robiłam wszystko według planu i zadziałało.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam temat! Mógłby ktoś polecić naprawdę dobrego dermatologa na NFZ?
Byłam już u dwóch pań - jednej na morenie, drugiej w GCZ i jestem rozczarowana. Pierwsza z pań - owszem była fachowa, ale kolejka do niej ogromna a bagatelizowała moje znamiona, twierdząc, że mogę je sobie wszystkie usunąć, ale będę miała blizny. Druga pani stwierdziła natomiast, że pojawiające się na przedramieniu i łydce krostki - potwornie swędzące aż do powstawania ran, to wynik ŚWIERZBU.... =.= O ile mi wiadomo, świerzb nie pojawia się w tych miejscach i wygląda zupełnie inaczej.

Proszę o pomoc, bo nie mogę patrzeć na swoją skórę przez te rany, a dodatkowo mam problem ze znamionami, które warto skontrolować przed wakacyjnym opalaniem.
W Trójmieście mam sprawdzonego dermatologa http://www.dermalergtrop.com/ jak chcesz zapytaj czy zajmie sie Twoim problemem. Mi pomog w wielu kwestiach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kto leczył skutecznie melasme(ostude)-jakiego dermatologa polecacie na taka przypadłość?
100 zł, o ile dobrze pamiętam.
Ile kosztuje wizyta u pani doktor?
odradzam dr Smętka, borykam się z trądzikiem już od ponad 5 lat, przyjmowałam najsilniejsze leki, przechodziłam juz chyba przez wszystkie możliwe kuracje, które podobno miały pomóc i trądzik miał zniknąć na zawsze, byłam strasznie osłabiona, śpiąca, zero energii do życia ale skoro miało mi to pomóc to mimo wszystko się nie poddawałam i walczyłam przez pewien okres po kuracji nastąpiła poprawa, co jakiś czas pojawiały się pryszcze ale głównie w okresie miesiączkowania, miałam nadzieję, że wreszcie udało mi sie wyleczyć niestety myliłam się, trądzik powrócił.. może nie w takim stopniu jak przed silną kuracją ale jest i strasznie szpeci moja twarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam dr Imko-Walczyk mnie i wielu znajomym pomogła bardzo. Wizyta szybka i konkretna i co najważniejsze szybko i skutecznie leczy. Przyjmuje w byłym kolejowym na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja kompletnie nie polecam dr Bijan, przepisuje tylko środki z których zapewne ma dodatkową kasę. Notorycznie każe kupować Cetaphil, pomimo, że nie zgłaszałam problemu z cerą, sam się dopytuje i sugeruje, że koniecznie trzeba tym myć twarz.
Przyszłam z zupełnie czym innym, o czym zupełnie nie chciał mi nic powiedzieć i dwa razy zmieniał zdanie co do diagnozy i irytował się wszelkimi pytaniami. Nie wydaje mi się, że jest to profesjonalna obsługa, ani dobry lekarz.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo polecam doktor Marię Czubek, pomogła mi bardzo, bo wyleczyła moją zmorę-trądzik. Ja chodzę do niej prywatnie,ale wiem że przyjmuje też w byłym szpitalu kolejowym(jest chyba ordynatorem)
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
Posluchajcie glupie komentarze zostawiajmy dla siebie bliska mi osoba pracuje w Baltimedzie i nie jest OKROPNA.polecam panią lekarz Anete Drożdżewska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
dr Katarzyna Bulińska, spółdzielnia lekarska, Gdańsk-Wrzeszcz, Al. Grunwaldzka 68.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry