Widok

dobry fryzjer w gdansku- baleyage-

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
byłam ostatnio u rekomendowanego fryzjera z trojmiasta , i wyszlam zalamana,nie dosc ze zaplacilam ponad 200 zl to okazalo sie ze baleyage wyszedl zolty na moich ciemno blond wlosach,zlozylam reklamacje,niby poprawiono, ale wlosy nadal sa zolte, jestem niezadowolona i szukam fryzjera na poziomie,ale ktory pracuje na dobrych sprawdzonych materiałach.Te podobno byly inne niz Wella, Loral i takie dobre...co widze do dzis na moich wlosach, pomozcie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no cóż widzę,ze jak ktos ma problem, to forum dla tych co nie sa stałymi bywalcami raczej NIE JEST PRZYJAZNE! Ja tu czekam na szczere odpowiedzi czy podpowiedzi,ale nikt nie chce pomoc...
zajdz do Trendy na Pańskiej w Gdańsku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy mozesz cos wiecej powiedziec , zalezy mi zwl na baleyage- na jakich produktach pracuja, jakie ceny?
ja chodzę do "Piękna i Besta" na os. Olimp w Kowalach - jestem zawsze zadowolona także polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracują na welli.

ceny zdaje się od 150zł wzwyż.

ja dzisiaj też byłam u fryzjera...u mega drogiego stylisty.nigdy więcej.
A ja polecam Żanetę z salonu Majka na ostrołęckiej robi włosy mega dokładnie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam p. Roberta i p Malgosie ze Spameedu.Pracuja na L´oreal i sa super kreatywni.Potrafia cos doradzic i przekonac ,ze czasami fryzjer ma racje!
Przymorze - fryzjerka Sylwia polecam 512-271-855
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mialam podobną sytuację. Teraz opiekuje się moimi wlosami Agnieszka z salony Sylvia na Chełmie w Gdańsku. Polecam ,ale nie wiem ile by kosztował baleyage. Ja robie kolor na cala głowę.
image
a mozesz powiedziec ktory chlopak Ci robil włosyw beliage??
image
image
Ja radze isc do Pracowni Fryzjerskiej & SPA wlosow LASORT na Przymorzu, jest to na ul Dabrowszczakow 11 a, jest tam dwoch z*******ych kolesi, jeden zajumje sie fryzjerstwem od dziecka, a drugi ma super szkoly ukonczone w hamburgu, robia odlotowe fryzury i koloryzacje a przy tym nie niszcza wlosow, regeneruja je i nawilzaja !!!! sa super i ceny sa ok
Alicja.. ceny ok? tzn?
image
Pani Małgosia z salonu Milenium na św. Ducha - z moich prawie czarnych włosów potrafi zawsze zrobić jasny blond. Cena ok. 200 zł za włosy do ramion, ale używa dobrych kosmetyków. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy ktos moze sie wypowiedziec na temat salonu Kaskada i Blue Sun na ul. Bergiela- zakoniczyn/ujeścisko?
Polecam Marylin na przymorzu. P. Kasia napewno uratuje twoje wlosy. Poprawi kolor i zregeneruje je. Pracuja tylko a produktach Loreal, a ceny sa normalne. Fryzjerka super kobieta. Slucha co klient ma do powiedzenia, i potrafi doskonale doradzic.
a ja mogę polecić Salon kosmetyczno-fryzjerski Anna na Złotej Karczmie (matarnia), ceny przystępne, super atmosfera, zawsze wychodziłam zadowolona i z koloru i cięcia moich słabych włosach
http://www.salon-anna-gdansk.pl/index.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
zapraszam na http://www.annawojciechowska.com Pracuje w salonie Natalia na Wzgórzu Mickiewicza w Gdańsku.
ja chodzę do Jacques Andre w gdańsku w krewetce i zawsze wychodzę zadowolona, spróbuj tam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Ujeścisko

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2374 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry