Widok

dobry ginekolog Gdańsk

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
tak jak w temacie. polecacie kogos? najlepiej kobietę, wiem wiem ;) ale mam niezły uraz, a że muszę iść koniecznie to wolałabym do jakiejś miłej kobiety ;)

dzięki za pomoc
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę polecić dr Małgorzate Januszewską, wklepiesz nazwisko w google to ci wyskoczy jej strona . Ma bardzo dobrze wyposażony gabinet a sama jest osobą budząca zaufanie, delikatną i kulturalną. Przyjmuje tylko w piątki po południu. Wizyta to koszt ok 100 ( zwykłe badanie) do 200 zł ( z usg dopochwowym i cytologią).
A może chcesz sprawdzić datę swojej śmierci? To niesamowite, ale moją przepowiedziały mi dwie zupełnie inne wróżki, a potem jeszcze zweryfikowałam to na http://www.smierc.org i wyszło mi to samo... Niesamowite, prawda?
Hej jest cały długi wątek poświęcony temu tematowi w ramach forum. Wiem bo już się na nim udzilałam. Osobiście polecam dr Przemka Adamskiego, który przyjmuje na Jana pawła II w ramach nfz i nie czeka się długo. wiem, pytałaś o panią doktor, ale powiem szczerze, że z doświadczenia wnioskuje, że lekarz potrafią być bardziej delikatniejsi niż Panie lekarki. Dr Adamski, bardzo bobry specjalista polecam i jestem niezwykle zadowolona z jego konsultacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Brzeźno

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

do góry