Widok

dobry kurs prawa jazdy w gdańsku - gdzie?

Co? Gdzie? Kiedy? Nauka Temat dostępny też na forum:
Hej, nie znalazłam na forum wiec pytam..
jakie miejsce byście polecali na kurs prawa jazdy??
w 3miescie jest sporo możliwości, lecz nie wiem co wybrać
Z doświadczenia wiecie zapewne jacy instruktorzy i gdzie sa najbardziej cierpliwi ;)
czy informacje podawane byly przydatne podczas egzaminu? itp
jaki sa wasze doświadczenia - z góry dziękuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mialam z ekspertem niezle jazdy,

dzien przed egzaminem, ostatnie godziny, które były zapłacone,
nie mogly zostac wyjezdzone, bo bolała go głowa/zle sie czul,

za drugim razem podobnie, tylko tym razem auto nawalilo,
dzien przed egzaminem!

i nie dalo rady zalatwic innego instruktora/auta

zdalam za 2gim razem, ale nie dzieki ekspertowi, tylko dzieki kilku jazdom z inną szkoła...

i jeszcze troche innych spraw, ale nie chce mi sie juz pisac, pozno jest.
dobranoc, nie polecam osk ekspert
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
taki siwy z brodą i ciemnozielonym punto jeździł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też się podpisuję pod Panią również jeździłam z Panem Krzysztofem super człowiek bardzo spokojny i nauczył mnie więcej w 10 godzin niż 30 z innym ośrodku!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepszym OSK jest DELTA ! Indywidualne podejście, dużo cierpliwości, wskazówek oraz wsparcie spowodowały, że zdałam egzamin na prawo jazdy szybko i bezstresowo, co wydawało się niemożliwe. Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
idz do efektu na zaspie dobry osrodek i duzo sie nauczysz ja z tamtad duzowynioslem i zdalem za pierwszym razem ceny sa przystepne i morzna sie dogadac na raty bez rzadnego problemu pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wiadomo - ile osób, tyle odpowiedzi. Ja robiłem kurs w Gdyni i egzamin też zdawałem w Gdyni. Spokojnie mogę polecić szkołę ELCAR (http://elcargdynia.pl/). Mają ok ceny i naprawdę fajną kadrę. Zdawalność raczej za 1 razem, ale wiadomo, że to czasami też szczęście, choć instruktor mówił, że na egzamin idę pokazać jak dobrze jeżdżę, a nie żeby zdać dzięki szczęściu :) Polecam więc tę szkołę za całokształt :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wiem czy Pan Wojtek Midura czy nie, ale EXPERT po moich 5 godzinach na C mówił że raczej nie zdam, a zdałem. Bardzo trafne uwagi mieli i zwracali uwagę na najistotniejsze rzeczy. Ja POLECAM!

JĘDREK GDYNIA GRABÓWEK

Ja również polecam gorąco OSK Jędrek. Ja akurat uczęszczałam na zajęcia do instruktora p.Marka i zdałam za 1 razem! Moja kuzynka po kilku latach postanowiła ponownie podejść do egzaminu, po kilku nieudanych próbach i z Panem Markiem również zdała za 1 razem. Właściwie całą rodziną zaufaliśmy "Jędrkowi" i wszyscy nowi kierowcy rodzą się właśnie tam. Ceny są niewygórowane, niedaleko ośrodka jest stacja SKM i przystanek ZKM.
A co do Pana Marka? Sympatyczny, cierpliwy, mający głowę na karku Pan, można z nim porozmawiać na każdy temat. W samochodzie zawsze było nienagannie czysto. Między innymi maglował ze mną te miejsca, które obowiązywały na egzaminie. Jak czegoś nie rozumiesz, stara się rozrysować wszystko na spokojnie i pokazać jeszcze kilka razy. Kiedy moja nauka jazdy dobiegała końca, p. Marek zrobił mi nawet egzamin. :)
Polecam, polecam, polecam!
Najlepsza szkoła jazdy to MIX ul. Kołobrzeska. Profesjonalizm pod każdym względem.

OSK SPEED!!!

Polecam z czystym sumieniem. Dzieki Januszowi (genialny instruktor) zdałam za pierwszym razem.
Szkoła jazdy na najwyższym poziomie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
OSK OSKAR !!! instruktor P. Janusz Górzny :) polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Również polcem POLDKA zdałam za pierwszym razem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Delta ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja natomiast polecam OSK EXPERT ,zdałam za pierwszym razem , a moją instruktorką była Iwona Midura .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
ARTOM na Oruni (kiedyś mieścili się w Zrembie),
Pan Tomek rzeczowo i na temat :) i za 2 razem, bo za pierwszym tak mnie trema żarła, że na placu 2 razy mi zgasł ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Vektra we Wrzeszczu. Pan Andrzej - świetny nauczyciel :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo polecam MIX z Oruni, pan Jacek Puzyr. Pełen profesjonalizm, uczciwość i bardzo wysokie umiejętności, zarówno jako kierowca jak i pedagog (chyba ma takie wykształcenie). Jestem zbudowany po kursie u tego człowieka. Egzamin oczywiscie zdany:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się. Potwierdzam. I instruktor, pan Jacek.
Tez polecam POLDKA na Zaspie i p. Marka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam OSK DRIFT w Gdańsku. Bardzo cierpliwi instruktorzy, elastyczne godziny, już kilku znajomych ma dzięki nim prawko, warto spróbować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1