Widok
dobry marketing dźwignią handlu
Już jakiś czas temu wybrałam się ze znajomymi do "Marmolady" na śniadanie. Obsługa w porządku, wybór w menu też, nno i bardzo ładny wystrój, chociaż w tej chwili wszystkie knajpki są urządzane podobnie i "Marmolada" jest dla mnie jedną z wielu pod tym względem. Jeśli chodzi o "jakość potraw" to wszystko było świeże, co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń, niestety smak nie porwał. Zamówiłam pieczywo z trzema pastami kanapkowymi i o ile chleb był naprawdę pyszny, to pasty do najlepszych nie należały. Nie chodzi o to, że były jakieś okropne, ale wszystkie trzy smakowały niemal identycznie i ciężko było powiedzieć, która to jajeczna, a która rybna. Znajomi jedli jajecznicę i mówili, że była poprawna, ale też nic więcej. Dobra z kolei była zamówiona przeze mnie lemoniada, a do tego bardzo fajnie podana. Z kolei kakao było ponoć słabe. Ceny moim zdaniem dość wysokie, bo w końcu to jakby nie patrzeć osiedlowa knajpka, a jedzenie przeplatało się wyborne ze średniawym. Podejrzewam, że wpadnę jeszcze kiedyś na chleb, który zabiorę po prostu do domu i pasty przygotuję sobie sama;)
Moja ocena
Marmolada Chleb i Kawa
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6