Widok
dobry sklep
Witam.
Chcialbym prosic o pomoc. Planuje wlasnie zakup roweru . I niemam pojecia gdzie w 3miescie mozna dostac rower adekwatyny do ceny . Chce przeznaczyc ok 600 zł na rower poprostu do jazdy rekreacyjnej sporadycznie , ale oczywiscie z amortyzatorami aby polepszyc komfort jazdy. Możecie coś poelcic ?
Pozdrawiam
Chcialbym prosic o pomoc. Planuje wlasnie zakup roweru . I niemam pojecia gdzie w 3miescie mozna dostac rower adekwatyny do ceny . Chce przeznaczyc ok 600 zł na rower poprostu do jazdy rekreacyjnej sporadycznie , ale oczywiscie z amortyzatorami aby polepszyc komfort jazdy. Możecie coś poelcic ?
Pozdrawiam
> Chcialbym prosic o pomoc. Planuje wlasnie zakup roweru . I
> niemam pojecia gdzie w 3miescie mozna dostac rower adekwatyny
> do ceny .
w sklepie rowerowym. Unikać hipermarketów jak ognia.
> Chce przeznaczyc ok 600 zł na rower poprostu do jazdy
> rekreacyjnej sporadycznie , ale oczywiscie z amortyzatorami aby
> polepszyc komfort jazdy. Możecie coś poelcic ?
oczywiście, że do 600 zł nie znajdziesz roweru z pełną amortyzacją. Chyba że "rower".
nie wiem co ten sklep jest warty ani co warte są rowery kross ale to nie supermarket - jest na karstuskiej w gdańsku sklep rowerowy OLA (między komisariatem a autohandlem). jako, że mieszkam nieopodal to byłem zachwycony, że już ni emuszę jeździć do bugi i wpadłem tam po nowe hamulce - nic powyżej acery nie mają ale gościu wydał mi się sensowny.
alternatywnie poszukaj rowerów firmy arkus (www.arkus.com.pl) przymierz sprawdź i możesz kupić nawet w sieci, to samo z unibike (www.unibike.pl)
a tak w ogóle to poszukałbym używanego ale lepszego
pozdrower
alternatywnie poszukaj rowerów firmy arkus (www.arkus.com.pl) przymierz sprawdź i możesz kupić nawet w sieci, to samo z unibike (www.unibike.pl)
a tak w ogóle to poszukałbym używanego ale lepszego
pozdrower