Widok

dobry sklep

Witam.
Chcialbym prosic o pomoc. Planuje wlasnie zakup roweru . I niemam pojecia gdzie w 3miescie mozna dostac rower adekwatyny do ceny . Chce przeznaczyc ok 600 zł na rower poprostu do jazdy rekreacyjnej sporadycznie , ale oczywiscie z amortyzatorami aby polepszyc komfort jazdy. Możecie coś poelcic ?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Chcialbym prosic o pomoc. Planuje wlasnie zakup roweru . I
> niemam pojecia gdzie w 3miescie mozna dostac rower adekwatyny
> do ceny .

w sklepie rowerowym. Unikać hipermarketów jak ognia.

> Chce przeznaczyc ok 600 zł na rower poprostu do jazdy
> rekreacyjnej sporadycznie , ale oczywiscie z amortyzatorami aby
> polepszyc komfort jazdy. Możecie coś poelcic ?

oczywiście, że do 600 zł nie znajdziesz roweru z pełną amortyzacją. Chyba że "rower".
nie wiem co ten sklep jest warty ani co warte są rowery kross ale to nie supermarket - jest na karstuskiej w gdańsku sklep rowerowy OLA (między komisariatem a autohandlem). jako, że mieszkam nieopodal to byłem zachwycony, że już ni emuszę jeździć do bugi i wpadłem tam po nowe hamulce - nic powyżej acery nie mają ale gościu wydał mi się sensowny.

alternatywnie poszukaj rowerów firmy arkus (www.arkus.com.pl) przymierz sprawdź i możesz kupić nawet w sieci, to samo z unibike (www.unibike.pl)

a tak w ogóle to poszukałbym używanego ale lepszego

pozdrower
aha - w tej cenie im mniej bajerów tym lepiej - o amortyzacji z tyłu zapomnij, ramy szukaj najprostszej możliwej itd

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry