Widok
dobry sklep ze sprzętem fotograficznym
Witam,
Szukam dobrego sklepu ze sprzętem fotograficznym w Trójmieście, najlepiej w Gdyni, ale dla dobrego sklepu do Gdańska czy Sopotu też się mogę przejechać. Zależy mi głównie na dobrych cenach, pomocnej obsłudze i dużym wyborze sprzętu dodatkowego, nie koniecznie profesjonalnego. Z góry dziękuję za pomoc.
Szukam dobrego sklepu ze sprzętem fotograficznym w Trójmieście, najlepiej w Gdyni, ale dla dobrego sklepu do Gdańska czy Sopotu też się mogę przejechać. Zależy mi głównie na dobrych cenach, pomocnej obsłudze i dużym wyborze sprzętu dodatkowego, nie koniecznie profesjonalnego. Z góry dziękuję za pomoc.
Kiedyś kupowałam w cyfrowe.pl. Najlepiej poszukać tego co nas interesuje na stronie internetowej, odebrać można w sklepie w Gdańsku na Kartuskiej. Jeśli chodzi o ceny to przyzwoite, jeśli o doradztwo to trudno mi powiedzieć, bo testów i porad szukałam w internecie na stronach poświęconych fotografii.
W Gdyni masz na Władysława, sprzedający całkiem rozsądni, choć odnoszę wrażenie, że ostatnio zrobiło się u nich drogo.
Masz też foto-net w Sopocie, minusem może być to, że często nie mają czegoś na stanie, ale na jakość obsługi nie narzekałem.
Ponadto wspomniane (dobre) cyfrowe.pl (przy odbiorze osobistym, jak płacisz kartą, chyba doliczają ileś % do ceny) w Gdańsku i FotoJoker w Galerii Bałtyckiej (http://www.e-fotojoker.pl/).
Korzystałem z wszystkich tych sklepów i nie narzekam.
Masz też foto-net w Sopocie, minusem może być to, że często nie mają czegoś na stanie, ale na jakość obsługi nie narzekałem.
Ponadto wspomniane (dobre) cyfrowe.pl (przy odbiorze osobistym, jak płacisz kartą, chyba doliczają ileś % do ceny) w Gdańsku i FotoJoker w Galerii Bałtyckiej (http://www.e-fotojoker.pl/).
Korzystałem z wszystkich tych sklepów i nie narzekam.
Dzięki za dotychczasowe informacje! W cyfrowe.pl faktycznie sporo sprzętu, ale ceny mało atrakcyjne, przynajmniej brak tańszych alternatyw, w sklepach typu Fotojoker niestety mało jest takiego sprzętu jakiego szukam. Poszukuje szczególnie filtrów, konwerterów... oraz sklepu "na przyszłość", w którym podpowiedzą, doradzą, taki sklep właśnie jak ten na Władysława w Gdyni - byłem, ogólnie jest OK, szukam podobnych, może większych, bo nie wszystko mają. Z góry dzięki za jeszcze jakieś podpowiedzi.