Widok

dodatkowa praca - gra

Od jakiegoś czasu pojawiają się ogłoszenia tej tresci:
Jedyne czego potrzebujesz to dostęp do internetu oraz determinacjia. Zarabiaj nawet 400zł tygodniowo dzięki grze internetowej. Szczegóły na:

www.grajoka se.pl/83

Z ciekawości weszłam tam. Proces "rekrutacji" polega na przejsciu kilku plansz gry (po prostu klikanie i dopasowanie pasujacych czesci, za kazde przejscie niby nalicza 20 zl) a na koniec trzeba wysłać smsa dla weryfikacji danych.
Oczywiscie nie ma podanego kosztu smsa. Sprawdziłam ile kosztuje wysłanie smsa na ten numer - 23 zł. Więc to zwykła ściema i naciągactwo. Ciekawe ile osób dało się nabrac i wysłało smsa. Nie wierzę jakos, że komukolwiek wysłano te pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgłoś to na policję niech się zajmą oszustami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
pełno jest cwaniaków tak samo np proponują prace ale masz wysłać smsa z potwierdzeniem nadesłania dokumentów itd. Póki będą naiwne osoby na świecie nie będzie brakowało cwaniaczków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

do góry