Widok
O tej porze roku polecałabym Ci Teneryfę,ale tylko region Playa de las Americas,na południu,ponieważ tam jest najcieplej i jest to centrum rozrywkowe, koncerty,pokazy,masz tam puby,kafejki,promenady.Temperatura?Umiarkowanie ciepło,może szału nie ma,ale spokojnie można się kąpać w Atlantyku.Z atrakcji Park Narodowy,wulkan Teide,Loro Park,objazdówka po wyspie,wycieczka na wyspę Lanzarote i La Gomera,katamaran.Rok temu leciałam z Warszawy,ale obecnie są już wyloty z Gdańska.pozdrawiam
polecam herman travel z gdańska -wrzeszcza jezeli sie do nich wybierzesz i opowiesz czego oczekujesz panie dobiora Ci wyjazd.
Mi osobiście nakazały tam pojechac do dzis im za to dziękuję miałam opcje 7+7 czyli 7 dni zwiedzania (super pobutka np.0 4:30 warto było ) a pózniej 7 dni odpoczynku na którym jest mnóstwo fajnych pomysłów do wykorzystania(nurkowanie zwiedzanie dalsze w ten kraj sie zatapia )
Pozdrawiam miłego wypoczynku .
Mi osobiście nakazały tam pojechac do dzis im za to dziękuję miałam opcje 7+7 czyli 7 dni zwiedzania (super pobutka np.0 4:30 warto było ) a pózniej 7 dni odpoczynku na którym jest mnóstwo fajnych pomysłów do wykorzystania(nurkowanie zwiedzanie dalsze w ten kraj sie zatapia )
Pozdrawiam miłego wypoczynku .
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Ja byłam z nimi w Egipcie hotel Sea Gull mojej koleżance też bardzo pomogły poleciała sama ,dzieci też wyjezdżały od nich na wakacje także na razie nie miałam osoby w swoim otoczeniu nie zadowolonej .
Na wycieczce objazdowej pani przewodniczka na koniec powiedziała nam iż dawno nie mieli tak wesołej i zdysciplinowanej grupy wieczorami wychodzilismy na sisze i winka a także wyciagneliśmy nasza Pania przewodnik w Kairze na targ mimo iż nic sobie nie kupiłam było świetnie .
Może tą atmosferę stworzyli ludzie nie wiem ale dużo podróżuję i zawsze jakos wzbranialam sie przed Egiptem dziś mogę powiedziec jedno zakochałam się w tym kraju :)
Na wycieczce objazdowej pani przewodniczka na koniec powiedziała nam iż dawno nie mieli tak wesołej i zdysciplinowanej grupy wieczorami wychodzilismy na sisze i winka a także wyciagneliśmy nasza Pania przewodnik w Kairze na targ mimo iż nic sobie nie kupiłam było świetnie .
Może tą atmosferę stworzyli ludzie nie wiem ale dużo podróżuję i zawsze jakos wzbranialam sie przed Egiptem dziś mogę powiedziec jedno zakochałam się w tym kraju :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."