Widok
Ja zaczęłam składać cv zanim zakończyłam pracę w Bomi mogłam iść do pracy zaraz następnego dnia ale bałam się że wtedy bomi będzie miało podstawy by nie wypłacić odpraw. Z chyba 6 cv na pięć dostałam propozycję pracy. Pracuję od półtora miesiąca i nie kwiczę z braku kasy a nie mam ani wyższego wykształcenia ani kursów doszkalających ani dużego doświadczenia właściwie bomi było moją pierwszą poważną pracą.
Zgadzam się dodi, trzeba spiąć d*psko i szukać.Uruchomić wszystkich znajomych i wysyłać CV nawet tam gdzie nie ma ogłoszeń o prace.Trzeba też być przygotowanym na niskie zarobki i ciężką pracę.Też pracuję od 3 tygodni, jest dużo ciężej niż w Bomi, po pierwszym tygodniu stwierdziłem że Bomi to była sielanka ale co robić, pracować gdzieś trzeba a nie czekać na odprawę i zastanawiać się jak tu za nią spłacić długi i przeżyć zimę.Życzę wszystkim szczęścia i powodzenia w szukaniu, szczególnie starszym osobom.
Kto wam obiecał powiedzcie? Pani z kadr która mówi tak wszystkim żeby sie odwalili??? Ludzie jakies półtora tygodnia temu powiedzieli w funduszu ze kasa dla tych którzy mieli wypowiedzenie do 1 wrzesnia bedzie minimum po 30 dniach i nie ma co czekac i czytac głupot wypisywanych na tym forum, Ono tylko dołuje ludzi nic więcej a kasa szybciej od tego i tak nie wpłynie.