Widok
Jeszce jedno jeżeli termin wypowiedzenia upłynął wam 31,09-12 to Bomi miało czas na złożenie wniosku do FGŚP do 31,10,12 Fundusz ma 30 dni na rozpatrzenie wniosku i po przelaniu pieniędzy na konto Bomi które oczywiście musi zarobić na odsetkach przelejeje je wam po 7 dniach od daty wpływu z Funduszu. Radzę uzbroić się w cierpliwość.
I będziecie czekać tak jak my z wypowiedzeniami z końcem sierpnia czekaliśmy dokładnie 2 miesiące i 7 dni życzę cierpliwości jestem z wami też ciągle sprawdzałem konto ale piepszone Bomi wypłaciło w ostatnim możliwym terminie musieli przecież zarobić na 7 dniowych odsetkach. Jestem z Olsztyna pozdrawiam Was
Żeczywiście masz rację wypowiedzenie kończyło się z dniem 31-08-12 wnioski wpłynęły do FGŚP do 30-09-12 FGŚP przelał pieniądze na konto Bomi 23-10-12 zaś Bomi wykorzystało pełen okres przelewu na konta pracownicze ( 7 dni ) i przelał pieniądze 31-10-12 o godz 18-tej.Przepraszam za te dodatkowe 7 dni ale do dziś jestem wkur... że do samego końca tak sobie z nami pogrywali panowie z Bomi.