Widok

dr Małgorzata Błędzka

Jestem stałą pacjentką dr Błędzkiej. Pani Doktor otacza pacjenta profesjonalną opieką i jest przy tym przemiła. Przede wszystkim ma dla niego czas (co rzadko zdarza się u specjalistów przyjmujących na NFZ), wszystko dokładnie tłumaczy, wręcz sama dopytuje o szczegóły. Poza tym niejednokrotnie byłam świadkiem, że p.Doktor przyjmuje pacjentki po godzinach pracy. Gabinet też robi b.dobre wrażenie. Jest czysto, intymnie. Słowa uznania należą się również położnym pracującym z p.Doktor: p.Ptak oraz p.Klamrowska. Podobnie jak p.Doktor panie położne często pracują po godzinach i to z uśmiechem na twarzy. Mają czas dla pacjenta, zawsze służą radą. Zarówno pracę dr Błędzkiej jak i położnych p.Ptak i p.Klamrowskiej oceniam wzorowo. Oby więcej takich pracowników w służbie zdrowia!
*zadowolona pacjentka*
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: -

jakość usług: 6

wyposażenie: -

czas oczekiwania: 4

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się jest naprawdę profesjonalna i rzeczowa prowadzi moją ciąże wzorowo. Wszystkie badania na czas. Ma sporo pacjentek, przez to trzeba czekać, ale wole poczekać niż trafić gdzie indziej. USG robię na polankach bo tam są wieczorne godziny, też nie narzekam. Będę miała synka już w styczniu i jak na razie jest ok Polecam przychodnie na polankach i kołobrzeskiej. Na NWZ a profesjonalnie rzadko spotykane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja niestety mam trochę inne zdanie.Wprawdzie to było trzy lata temu ale jednak,bardzo się zawiodłam na Pani doktor,przyszłam z konkretną sprawą a mianowicie,staramy się z mężem o dziecko, w tej chwili mam 38 lat więc to ostatni moment żeby zajść w ciąże.Wtedy jak byłam u Pani doktor miałam jak łatwo obliczyć 35 lat.Niestety usłyszałam że dopiero po dwóch latach bezowocnych starań zaczyna się jakieś leczenie.Tylko że ja mając tyle lat to chuba nie mam tyle czasu.Owszem Pani doktor przebadała mnie nawet pobrała próbki na cytologie i tule,żadnych badań hormonalnych,żadnego skierowania na usg nic,tylko jakięs głupie uwagi na temat golenia miejsc intymnych.Po roku kiedy opóźniał mi się okres jakieś półtora tygodnia a testy niestety nie wykazały ciąży spróbowałam się zarejestrować bo zaczęłam sie obawiać że coś jest nie tak.Niestety zostałam odprawiona z kwitkiem bo nie było wolnych terminów.Jakoś nikt mi nie zaproponował że jest możliwość przyjęcia mnie po godzinach chyba że odpłatnie.Na szczęście dostałam sie do doktora Zinkiewicza.Jestem bardzo zadowolona bo zajął sie mną odrazu jak trzeba,zlecił do zrobienia wszystkie badania i usg,a co najważniejsze powiedział że w moim wieku nie czeka się dwóch lat tylko trzeba działać odrazu.Może trafiłam na zły dzień Pani doktor ale przez nią straciłam rok bo zaufałam w jej kompetencje.Przykre
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry