Widok

dr. Zajac

Nie mam slow na to jak nie profesjonalną i niemiła osoba jest ta pani panienka. Uskarzalem się na bóle brzucha wzdęcia i bolace gardło z jezykiem. Panienka ta obejrzała moje gardło i przepisala popularny lek. Przykro mi to stwierdzić ale ja tez mogę być takim lekarzem
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmień lekarza :) ja tak zrobiłam i wszystko jest ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja do niej chodzę od kilku lat do przychodni na Kołobrzeskiej. Potwierdzam wszystko co napisałeś. Jedynym plusem chodzenia do niej jest brak kolejki. Na razie nie choruję poważnie, więc chodzę tylko po recepty. Jednak nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to prawda, na niczym się nie zna i robi wielką łaskę, też poważnie się zastanawiam nad wypisaniem od niej.
Hehe, myslalem, ze tylko mnie nie lubi z jakiegos powodu :) Poszedlem do niej z zawalonymi zatokami, glowe mi rozsadzalo doslownie, a ona na to, ze to katar :( Pol roku sie meczylem, bo nie przepisala mi antybiotyku.
Najlepsza jest wojcik super babka bardzo kontaktowa rozmawia duzo z pacjentem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani była dyrektor pomorskiego NFZ a aktualna wiceprezes szpitala spółki w Gdyni Redłowie nosiła nazwisko panieńskie Zając, być może ma to jakiś związek
Związku że ta kobieta jest niemiła,nie ma żadnego.Potrzeba jej chłopa,ale który pójdzie,jak ona niemiła jest.
Jest tak nie sympatyczna, że szkoda klikania na klawiaturze ponoś ma szerokie plecy
do góry