Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gosia - ocena Nigdy więcej do tej Pani Doktor, co miesiąc badania, dużo leków przepisuje...
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 stycznia 2025

Ewelina - ocena Pani doktor - ku zdziwieniu innych lekarzy do których później trafiłam -...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 20 marca 2024

Julia - opinia wątek zamknięty Dziękuję Pani Annie za opiekę. Leczę się u Pani Doktor drugi rok i widzę...
~Julia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 4 stycznia 2023

Filomena - opinia wątek zamknięty Pani Ania to lekarz z dużą wiedzą, od razu po pierwszej wizycie zleciła mi...
~Filomena
-

dodano: 16 listopada 2022

Mariola - opinia wątek zamknięty Polecam, bardzo dobra i kompetentna Doktor, podchodzi z empatią. Leczę się od...
~Mariola
-

dodano: 14 listopada 2022

Gosia - opinia wątek zamknięty Pani Anna jest jednym z najlepzych lekarzy jakich miałam szczęście poznać w...
~Gosia
-

dodano: 18 października 2022

Sandra - opinia wątek zamknięty nie polecam! Podejrzewając u siebie choroby tarczycy 3 lata temu, zrobiłam...
~Sandra
-

dodano: 29 września 2022

Ewa - opinia wątek zamknięty Pani Dr. Jest konkretna i skuteczna przy czym mało wylewna ale jak komuś to...
~Ewa
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 15 czerwca 2020

Agnieszka Babińska - opinia wątek zamknięty Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam do tej pory. Panią doktor poleciła mi...
~Agnieszka Babińska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 marca 2020

Pani dr Anna Szczurowicz, gody polecenia lekarz Endokrylolog wątek zamknięty Wystawiam ta opinie, gdyż może ona pomoc osoba szukającym dobrego lekarza...
~Domiwawska
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 listopada 2015

bardzo dobry specjalista wątek zamknięty Na wizyty do pani doktor chodzę do Invicty, ale mogę powiedzieć z czystym...
~Marta
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2014

Specjalnie z Irlandii wątek zamknięty Jestem pod kontrolą dr Sz od ponad roku pomimo tego ,że mieszkam w...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 marca 2015

Jolanta Nowak-Makowska - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa
~Jolanta Nowak-Makowska
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 czerwca 2012

Bardzo, bardzo dobry i uprzejmy lekarz i REWELACYJNY! wątek zamknięty Trafiłam do dr Szczurowicz bo polecił mi ją neurolog. Od lat cierpiałam na...
~JJ
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry