Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
idzik - ocena profesjonalne wsparcie dla firm, serwis działa rzetelnie, wywiązuje się z umowy.
~idzik
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 27 września 2024

ALENA - ocena Pogotowie komputerowe serwisu Drlaptop działa jak należy - szybka reakcja i...
~ALENA
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 19 września 2024

Adka - ocena Zdecydowanie 5 * za kontaktową obsługę, szybką naprawę a do tego przyjazny...
~Adka
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 6 września 2024

Marek - ocena szybka diagnoza, kompleksowa naprawa a do tego niski rachunek na koniec. to,...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 22 sierpnia 2024

Bea - ocena Polecam, najlepsi w Trójmieście!
~Bea
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 8 sierpnia 2024

Ulena - ocena szybko i fachowo a do tego za rozsądne pieniądze. serwis nr 1 jeśli chodzi o...
~Ulena
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 25 lipca 2024

Jacor - ocena dzięki interwencji serwisantów mój komputer stacjonarny jeszcze mi trochę...
~Jacor
-

dodano: 18 lipca 2024

wenol - ocena Polecam, sprawnie a do tego niedrogo. Bardzo krótki czas oczekiwania na naprawę.
~wenol
-

dodano: 9 lipca 2024

borin - ocena Rzetelny serwis z bardzo dobrą załogą. Komputer ogarnięty przed wyjazdem...
~borin
-

dodano: 3 lipca 2024

K.W - ocena fachowo, niedrogo i bardzo sprawnie. juz wiem, dlaczego tak wielu znajomych...
~K.W
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 10 czerwca 2024

bugaj - ocena Pogotowie komputerowe z prawdziwego zdarzenia. Bardzo szybka reakcja na...
~bugaj
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 28 maja 2024

wojan - ocena porządny serwis, mój Dell w końcu działa jak trzeba, nic nie zacina, nie...
~wojan
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 7 maja 2024

Zosia - ocena Laptop został szybko naprawiony, byłam informowana o postępach, cenie i co...
~Zosia
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 29 kwietnia 2024

klient bez krawata - ocena Nagła awaria lapka, trafna diagnoza, sprawna naprawa - sprzęt działa. Inny...
~klient bez krawata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2024

Brinek - ocena Bardzo sympatyczni z do tego skuteczni serwisanci, komputery czy systemy nie...
~Brinek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 kwietnia 2024

Joona - ocena Polecam. Został wymieniony uszkodzony touchpad w laptopie , jest też nowa...
~Joona
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 kwietnia 2024

Jan Trzciński - ocena Masz problem z laptopem - dr. Laptop go rozwiąże. Na prawdę jest OK.
~Jan Trzciński
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 marca 2024

TomekB - ocena Porządna firma, po kontakcie z działem technicznym pogotowia komputerowego...
~TomekB
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 marca 2024

Monika - ocena drukarka i laptop naprawione błyskawicznie - rzetelna firma.
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 marca 2024

ropik - ocena szczerze polecam, firma, która dba o klientów i sprawnie realizuje wszystkie...
~ropik
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 lutego 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry