Widok
odradzam, masakra.
Sprawdzam tracking przesyłki, widzę że przekazana do doręczenia, siedzę cały dzień w domu zadowolona że moja wyczekiwana z zagranicy paczka dzisiaj zostanie dostarczona, jednak kurier się nie zjawił, jakież było moje zdziwienie kiedy sprawdzam wieczorem ponownie tracking a status przesyłki widnieje jako doręczona! Infolinia to jakiś żart, dzwoniłam na drugi dzień od godz. 8, później jeszcze kilka razy w ostępach 2h i przez przeszło 5h nie potrafili ustalić co się dzieje z moją paczką, kiedy prosiłam o numer telefonu do placówki w Gdańsku lub kuriera twierdzili, że nie mogą udzielać takich informacji. Pojechałam do placówki, łaskawie zostałam połączona z kurierem, próbowano robić ze mnie idiotkę, kurier i pracownica biura twierdzili, że na paczce nie ma mojego numeru telefonu dlatego kontakt był niemożliwy, twierdzono też że nie ma skrzynki pocztowej, w której można zostawić awizo - na przesyłce był numer telefonu, baa nawet dwa! skrzynka też jest, paczka podpisana za mnie, ciekawe czy bym ją otrzymała gdybym nie pojechała do placówki. Mam nadzieję, że firma przestanie istnieć. Odradzam każdemu, szkoda nerwów.
Kiedy zamawiałam zestaw książek to w ogóle nie zadzwonił ze jest blisko i czy ktoś jest.po prostu zostawił je na schodach w śniegu .przeciez ludzie pracują nikt nie bedzie siedział w domu całymi dniami i czekał na nich.ponownie zamawiałam felgi do samochodu.przyjechal wyrzucił na trawę chciał podpis szybko bo sie spieszy itd.mowie ze najpierw musze obejrzeć towar a on do mnie z tekstami: ja nie mam czasu czekac aż pani wszystko rozpakuje jakbym miał tak z każdym to bym do domu na noc nie wracał .No i.... Pech chciał ze jedna felga nie pasowała inny rozstaw śrub .dluga i przykra historia a to był dopiero poczatek przygody.NIE POLECAM