Widok
odradzam
Kiedyś bardzo często odwiedzałem to miejsce. Odkąd pojawiła się tam pani M.G, wszystko się zmieniło. Zmieniło się na gorszę, ceny poszły do góry, za kawałek karkówki, podanej z jakąś zielenina trzeba zapłacić prawie 20 zł, a gdzie frytki, trzeba zamawiać dodatkowo czyli dodatkowe 5 złotych, do tego jakiś napój i robi się już 30 albo i więcej. Porcje małe jak dla niemowlaka. Obsługa beznadziejna, opryskliwa, zanim zauważą klienta mija dużo czasu, a zamówione potrawy też trzeba czekać dość długo. Dodatkowo w weekendy kiedy w Ateneum odbywają się zjazdy studentów, w restauracji jest wyjątkowo tłoczno.
Za te pieniądze można zjeść szybciej, i smaczniej w wielu innych miejscach znajdujących się w pobliżu
Za te pieniądze można zjeść szybciej, i smaczniej w wielu innych miejscach znajdujących się w pobliżu
Moja ocena
Restauracja Panorama
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 2
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6
Jej, czlowieku! Jakie bzdury pleciesz! Porcje duze, jedzenie smaczne, obsluga mila! Ceny przystepne. Szorma z frytkami za 19zl! Jako facet bylem najedzony na maxa, na deser juz nie bylo miejsca.
I duze piwo butelkowe Heineken za 7zl!
Na miescie np. w Barbadosie dostaniesz sikacza z woda za 8,a male z but. za 12
I duze piwo butelkowe Heineken za 7zl!
Na miescie np. w Barbadosie dostaniesz sikacza z woda za 8,a male z but. za 12
Wiesz co ? jak chcesz się najeść to zapraszam do baru mlecznego albo na metrowe zapiekanki. w restauracjach porcje są takiej wielkości ponieważ chodzi o zamówienie zupy albo przystawki i deseru jak dla mnie to sobie wymyślasz jak się nie podoba to zapraszam do hiltona gdzie 35 zł zapłacisz za przystawkę samą. na takich ludzi aż brak słów