Widok

odradzam

Po pierwszej wizycie w salonie i strzyżeniu u Pani Emilii myślałam, że w końcu znalazłam fryzjera w Redzie, strzyżenie było ok, bez jupiterów ale poprawnie do przyjęcie na tyle, że umówiłam się na kolejną wizytę na farbowanie. Chciałam włosy troszkę rozjaśnić, tak aby "z mojego ciemnego blondu włosy płynnie przechodziły w troszkę jaśniejszy odcień", Pani zaproponowała mi wtedy sombre. Niestety po przyjściu do domu, uznałam iż nie do końca jestem zadowolona, ale doszłam do wniosku że po prosty muszę się przyzwyczaić do " zmiany", niestety rano,w świetle dziennym okazało się że zamiast sombre: moje włosy wyglądają jakbym miała pół roczny odrost po prawej stronie i z tyłu, w dodatku włosy mają strasznie ciepły odcień, jak to zwróciła mi uwagę moja szefowa są po prostu żółte, tak jakbym sama rozjaśniała sobie włosy w domu, nie pasuje mi ten odcień, ale i tak najbardziej nie do przyjęcia jest fakt, że idąc do fryzjera mam na włosach odrosty a nie SOMBRE. Za usługę, tak naprawdę zniszczenia mi włosów zapłaciłam 250 zł. Masakra i koszmar, przestrzegam wszystkich.
Moja ocena
Easy kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sporo osób odradza ten salon, ponieważ strasznie strzyżą. Dlatego też radzę tam nie chodzić.
_____
http://plexinawymiar.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry