Widok
odradzam tragednia!!!!!
zamowiłam dzis dwa kebaby o godzinie 19 40,dostałam zimnego...odzwoniłam aby mi oddali pieniadze albo wzamian cos innego,usłyszalam od pani ze niemoze mi dac ze da mi nastepnym razem sos gratis-masakra-w koncu umowilism sie tak ze dostniemy pizze wzamian oddajac te kebaby..po 40 minutach dzwonie a pani zekła ze moge doatac niewidomo kiedy pizzy albo ze wogule jutro...jakis obled..dodzwonilm sie do niby wlasciciela a on na to ze nic niemoze mi dac itd..no myslam ze dostane goraczki białej bo była godzina juz 21 30...ogólnie masakra to talna maja klientow w d...jestem tym faktem obużona i oddradzam wam wszystkim zamawianie jedzenie obsługa niekompetentna a własciciele szkoda gadac bo sa masakryczni klietów maja dzies jak to pani powiedzila niebede prowadzic besensu rozmowy...a wiec drodzy klienci miezamawiajcie tam....a pizza to jest taka sobie,wydalam tylko pieniadze i stracilm czas ...żenada!!!!!
Moja ocena
Kraina-Smaku
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: 3
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.3
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Szanowna Pani, tak jak wczoraj ustaliliśmy proszę więcej nie dzwonić do naszego lokalu będąc "pod wpływem". Mimo naszych usilnych prób niebyło możliwości dojść do tego co Pani nie pasuje. Chciała Pani pizze ale w trakcie rozmowy stwierdziła, iż kebaby zostały skonsumowane. Bardzo niemiła rozmowa. Miłoby było żeby dziś patrząć "trzeźwym okiem" przeprosiłaby Pani mnie i naszą załogę. Pozdrawiam Właściciel. Dziękujemy również za "konstruktywną" ocenę:)cennik i menu dostępne są na stronie: www.kraina-smaku.pl
wystrój polecam oceniać osobiście nie przez telefon:)
wystrój polecam oceniać osobiście nie przez telefon:)
Odpisuje,proszę mnie nie obrażać!po pierwsze niebyłam ''po wpływem''a po drugie to wy powinniscie przeprosic mnie ale nawet posposobie bycia nie sądze aby do tego doszło!a jakby Pan nie pamiental rozmowa takze odbywal moj mąż...jeszcze raz drodzy konsumeci odradzam ten lokal niemila obsługa o do tego zakłamana..takiego szczytu beszczelnosci nigdy nie poznałam!!!!!!!!!!