Widok
dresy i inni
Czy tylko mi sie tak wydaje, czy niemal z dnia na dzien jest coraz wiecej, powiedzmy, 'malo inteligentnych' ludzi?? Gdzie nie pojde, to z jednej strony dresy kogos okradaja, z drugiej sypia sie same ku***, jeszcze gdzie indziej mocno (!) opalone panienki opowiadaja, jak to ktorejs zaje**, bo sie spojrzala...Co sie dzieje??Pare lat temu tak nie bylo! Jeszcze troche i zabraknie inteligetnych ludzi, z ktorymi moznaby normalnie pogadac, podyskutowac. A nawet jesli beda, to beda sie bali wyjsc z mieszkan...
tak Aniu masz 100% racje!!!! niestety obserwuje dokladnie to samo!!!! dresikow na ulicach co nie miara a temat panienek poopalanych o 300% za duzo na solarium pozostawie bez komentarza bo to chyba tylko ich mniemanie o wlasnej urodzi pozwala przyklejac sie do karkow z niezlymi bryczkami. ale jak widzisz mam nadzieje ze sa jeszcze w miare normalin ludzie tacy jak Ty i ja w co bardzo goraco wierze.
pozdrowka dla Ciebie
pozdrowka dla Ciebie
Jest tego syfu w tym kochanym Panstwie... Powinni wykombinowac cos jak w Hollandii lub Germanii- specjalnych Policjantow przebranych np. za bezdomnych albo za gejow, ktorzy prowokuja grupy dresow -czekaja na agresyna reakcje -i potem do transportu ich... i gdzies do Dozywotnich Obozow Pracy :P
Po co wogole takie czlekoksztaltne stworzenia w 3-miescie?... Slabo tylko, ze tu Policja to rowniez dresy- tylko w mundurki poprzebierane :D
Po co wogole takie czlekoksztaltne stworzenia w 3-miescie?... Slabo tylko, ze tu Policja to rowniez dresy- tylko w mundurki poprzebierane :D
Dresy byli sa i beda.......
Złodzieje byli, sa i beda.......
Narkomani byli, sa i beda.......
Księża pedofile byli, sa i beda.........
Psycholodzy pedofile byli, sa i beda......
Polska była, jest i bedzie p****anym krajem, w ktorym jest pelno grup spolecznych z marginesu, krajem, w ktorym obserwujemy rozne dziwne zachowania pedofilskie czy temu podobne, w Polsce jest pełno złodzieji i narkomanow ale w duzej mierze to wina władz i panstwa bo nie umieja zoorganizowac czasu mlodziezy, ani warunkow zycia............
a swoja droga to dresy chodza w dresach ale nie kazdy dres w dresach to dres......nie wiem czy mnie rozumiecie............sa rozne subkultury i wlasnie wiekszosc tych złodzieji, ponadprzecietna opalonych panienek, przewaznie blondyneczek z "karkami" u boku oraz innych meneli to nie sa dresy czy dresiary ale ich poziom inteligencji nie pozwala im sie ubrac inaczej niz w dresy bo panuje opinia ze jak masz dres to sie Ciebie boja.....i im sie to wbija do glowy i zyja w przeswiadczeniu ze rzadza ............. ale powiem Wam jedno :) nie ma to jak z******* wożącego sie dresa w centrum miasta przed kinem Krewetka w towarzystwie jego "pięknnie opalonej" dziwczyny pól inteligentnej, ktora kiedy zobaczyla ze jej "hero" dostal wpierdel...........powiedziala mu niech sie cytuje: "jebie" i se poszla...............ah ta mlodziez bez mozguff ;D
Złodzieje byli, sa i beda.......
Narkomani byli, sa i beda.......
Księża pedofile byli, sa i beda.........
Psycholodzy pedofile byli, sa i beda......
Polska była, jest i bedzie p****anym krajem, w ktorym jest pelno grup spolecznych z marginesu, krajem, w ktorym obserwujemy rozne dziwne zachowania pedofilskie czy temu podobne, w Polsce jest pełno złodzieji i narkomanow ale w duzej mierze to wina władz i panstwa bo nie umieja zoorganizowac czasu mlodziezy, ani warunkow zycia............
a swoja droga to dresy chodza w dresach ale nie kazdy dres w dresach to dres......nie wiem czy mnie rozumiecie............sa rozne subkultury i wlasnie wiekszosc tych złodzieji, ponadprzecietna opalonych panienek, przewaznie blondyneczek z "karkami" u boku oraz innych meneli to nie sa dresy czy dresiary ale ich poziom inteligencji nie pozwala im sie ubrac inaczej niz w dresy bo panuje opinia ze jak masz dres to sie Ciebie boja.....i im sie to wbija do glowy i zyja w przeswiadczeniu ze rzadza ............. ale powiem Wam jedno :) nie ma to jak z******* wożącego sie dresa w centrum miasta przed kinem Krewetka w towarzystwie jego "pięknnie opalonej" dziwczyny pól inteligentnej, ktora kiedy zobaczyla ze jej "hero" dostal wpierdel...........powiedziala mu niech sie cytuje: "jebie" i se poszla...............ah ta mlodziez bez mozguff ;D
niewiem o co wam chodzi, ja jestem fajna laska i opalona i co stego, za to duzo facetow na mnie leci, a czasami jak ktorys jest fajny to sie z nim lubie byzkac i jezdzic fura po miescie, a w dresach chodza tylko firmowych! a nie jakis tam podrobkach... a wy zadrosnice brzydkie biale tluste kaczatka mozecie sobie tylko na mnie popatrzec i pomarzyc!
heh, no to się podbudowałaś Fajna Laska, no nie??? Powiem ci, ze inteligentna to ty nie jeseteś, chodź oczywiście temu zaprzeczysz:P:P:P:P.
A swoją droga mam nieco odmienne zdanie na temat drechów, metali punków, czy kogokolwiek innego..... No a niech się ludzie ubierają jak chcą, przecież to nie wygląd się liczy no nie....Wkurza mnie to chamstwo, którego coraz więcej..... Ale co zrobić, p****ało się niektórym w głowach, chyba za wile maja.......
A swoją droga mam nieco odmienne zdanie na temat drechów, metali punków, czy kogokolwiek innego..... No a niech się ludzie ubierają jak chcą, przecież to nie wygląd się liczy no nie....Wkurza mnie to chamstwo, którego coraz więcej..... Ale co zrobić, p****ało się niektórym w głowach, chyba za wile maja.......
Fajna Lasko pshyznam ci tu racje!- choć nie jestem opalona to tesh taka jestem. Lubie jak facetom c***e stoją na mój widok- a lampucery tylko patrzą jak ich "ukochany" klepie jęzorem w mojej gębie... Jeshcze się nie bzykam bo nie znalazłam tego... fajnego- ale pobawić się kimś można no nie? Facet jak fajny to byście tylko dupe mu lizały a jak typiara lepsha od was to po kątach ryczycie... Ja się nawet z domu rushać nie mushe by kogoś poznać! Heh... (zaraz mnie obalicie textami ale c***).
Dziewczyno przekaz mamie że wspolczuje jej córki ..... juz sie nie dziwe czemu czasami zdarzaja sie morderstwa mlodych dziewczyn.......chetnie takie OKAZY jak ty sam bym usunął z planety !!!!!! a słownictwo hoho ! chodzisz ty wogole do szkoly? wiesz , takie cos SZKOŁA ! slyszalas moze o czyms takim?
Lepiej k****** stshelaj bo ci coś nie wychodzi ! Na ścianach mam plakaty konikooff a pokemony można spotkać na 4oom (wiadomo o kogo mi chodzi). Ty chyba nie kumash sytuacji człowieku- pshepadash za pashczórami? Heh... pewnie sam nim jesteś życze spełnienia shczęścia w miłości bo to się chyba nie zdarzy (chyba że stopień będzie równy).
Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście....
Hehe Ty chyba nie kumasz sytuacji :D Mi nie chodzi o to czy ktos jest ladny czy nie, ale o to jaki poziom sobą reprezentujesz, bo jak dla mnie "mniej niz zeroooooooo " ... a ile mozesz miec lat wnioskuje z tego jakiego pisma uzywasz, te wszystkie skroty "sh, ps, " słowa: "kumash" ; "stshelaj" itp, takich słow uzywaja dziewuszki z gimnazjum albo jeszcze nizej.....wogole szkoda gadac, jestes dla mnie okazem zmarnowanego przykladu czlowieka, moze i jestes ladna ( chociaz nie widzialem Cie) ale uroda to nie wszystko, ale jesli juz jestes tzw ladna laska to potwierdzasz regułę "ladna dupa pusta glowa" ..... a moze odwrotnie? sama jestes brzydka i masz komNa ścianach mam plakaty konikooff pleksy i tylko kozaczysz na forum pokemonie? a co do Twojej wypowiedzi :"Na ścianach mam plakaty konikooff " ..... hmm ciekawe jakie to koniki :P Te co juz Cie ujeżdzały? Czy te ktore juz mialas w buzi? ....... i haha prrrrr prrrrr ;P
Heh, bez kitu, już myślałem że sie dzisiaj śmiać nie będe a tu nagle takie przytłaczające swoim poziomem wypowiedzi. Oj będe tu zaglądać... ;)
Tak wogóle to wracając do tematu, 3miasto chyba jest nawet na tle Polski mocno zadresione... mi to jednak w sumie aż tak bardzo nie przeszkadza bo wszelkie ewentualne "problemy" i złe klimaty rekompensuje w 100% szyder jaki się toczy z gości w ortalionie...
Tak wogóle to wracając do tematu, 3miasto chyba jest nawet na tle Polski mocno zadresione... mi to jednak w sumie aż tak bardzo nie przeszkadza bo wszelkie ewentualne "problemy" i złe klimaty rekompensuje w 100% szyder jaki się toczy z gości w ortalionie...