Widok
drobne posumowanie
Jest juz 26-III godz 14.54 a w sprawie spotkania to ciagle jakos nie moze sie wykluc ten pierzaczek.
Przypominam, ze sa dwie opcje
opcja A) opcja Antyspolecznego - sobota, 20.00 pod Mariackim (a potem sie zobaczy)
Opcja M) opcja Malutkiej25 - piknik (czas i miejsce blizej nieokreslone)
:)
Przypominam, ze sa dwie opcje
opcja A) opcja Antyspolecznego - sobota, 20.00 pod Mariackim (a potem sie zobaczy)
Opcja M) opcja Malutkiej25 - piknik (czas i miejsce blizej nieokreslone)
:)
Nie wiem czy Was dobrze nakieruje, ale moze zaczne tak:
od petli tramwajowej w Oliwie trzeba sie puscic prosto ul. Opata Rybińskiego. Isc prosto az minie sie Park. i jeszcze troche. W okolicy Starego Rynku ulica skreca w prawo, potem w lewo i dalej mozna jechac na Osowe, albo do Zoo.
Przy tym pierwszym zakrecie Jest Stary Mlyn Wodny. NA przeciw niego jest staw. Mozna posiedziec nad stawem, albo puscic sie dale w las na pobliskie wzgorza.
Tacy z Was Tubylcy.
Ja jestem naplywowa i wiem.
;-)
od petli tramwajowej w Oliwie trzeba sie puscic prosto ul. Opata Rybińskiego. Isc prosto az minie sie Park. i jeszcze troche. W okolicy Starego Rynku ulica skreca w prawo, potem w lewo i dalej mozna jechac na Osowe, albo do Zoo.
Przy tym pierwszym zakrecie Jest Stary Mlyn Wodny. NA przeciw niego jest staw. Mozna posiedziec nad stawem, albo puscic sie dale w las na pobliskie wzgorza.
Tacy z Was Tubylcy.
Ja jestem naplywowa i wiem.
;-)
Coś mi świta:)...ok, to umówmy się może na 13.00. Jeśli chodzi o dokładną lokalizację, to dobrze by było, gdyby "punktem zbiorczym" było miejsce, gdzie stoi tablica z napisem Zoo (chodzi o ten rozjazd). Najwyżej potem się cofniemy - bo jak się umówimy pod młynem, to prawdopodobnie będziemy się ganiać do wieczora;) Jeśli macie jeszcze jakieś uwagi, propozycje, to walcie śmiało. ..tylko szybko, bo czas się kurczy:)
ZAPRASZAMY WIĘC WSZYSTKICH CHĘTNYCH i bez ściemniania, że trema, czy coś;). Walnę jeszcze oddzielny wątek w tym temacie:) Papa i do zobaczenia:)
Pozdri, M25.
ZAPRASZAMY WIĘC WSZYSTKICH CHĘTNYCH i bez ściemniania, że trema, czy coś;). Walnę jeszcze oddzielny wątek w tym temacie:) Papa i do zobaczenia:)
Pozdri, M25.