Widok
ja bardzo proszę poprzeć inwestycję badaniami ruchu. Jeżeli z lasu do szkoły idzie najwięcej dzieci to i chodnik tam pilnie potrzebny. Wyrażam jedynie obawę, że rolniczą idzie więcej pieszych, a i potrąceń już tam też więcej było. Nie chodzi o to, że tam się nie należy, bo należy się wszystkim, ale czy nie pilniejsze jest tam gdzie tabuny pieszych i pojazdów niż tam gdzie trzy auta na godzinę, z tego dwa to grzybiarzy...
nic nie poradzisz, taka masa ludzi co się wprowadziła rok temu do wielkiego osiedla 7niebo, czy Chmary - im sie należy bo ich dużo jeździ i tyle
z 2 strony taka demokracja krzyczana - krzycz dużo to coś dostaniesz, jak ktoś cicho siedzi to i nic nie zobaczy
ale juz mnie całe narzekanie na władze wkurza - wszystko źle
z 2 strony taka demokracja krzyczana - krzycz dużo to coś dostaniesz, jak ktoś cicho siedzi to i nic nie zobaczy
ale juz mnie całe narzekanie na władze wkurza - wszystko źle
Ludzie, opamiętajcie się. Dla każdego to właśnie JEGO droga jest najpilniejsza a wszystkie inne są nieważne. Tam też mieszkają ludzie, dzieci również, to nie jest droga w las. Oni również płacą podatki i oczekują czegoś w zamian, jak każdy z nas. To, że ich droga graniczy ze ścianą lasu to im się nic nie należy? Tam nie ma nowych domów, taką drogę mają od wielu lat. Wyluzujcie..
Moim zdaniem sprawa nadaje się do prokuratury i/lub CBA. Niegospodarność, kolesiostwo, narażanie pieszych na niebezpieczeństwo. Szkoda, że mieszkańcy gminy głosowało jak ofiary z syndromem sztokholmskim :( pojedźcie sobie do miejscowości gdzie mieszka burmistrz i zobaczcie jak buduje się drogi, w Żukowie też inne standardy. U nas płyty yomb, materiał który za trzy, cztery lata będzie nadawał się do wymiany i gmina tego nie zrobi. Szkoda kasy na takie prowizorki.