Widok

droga pszenna

Drodzy mieszkancy ulicy pszennej mam do was pytanie czy wy składaliscie sie na płyty które leżą na waszej ulicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok, tam też jest taki problem, faktycznie jest to kolejne 100m - no ale tak jak pisali wyżej, dobre miejsce na mijankę i uspokojenie ruchu, zwłaszcza, że tam jest potem taki odcinek gdzie chce się depnąć bo pusto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolega chyba nie rozumie - po powstaniu chodnika szmbowozy nie przejada. Jaka mijanka ?

No i widać podejście naszych wlodazy przeciągać ,przeciągać mataczyc , uzasadniać nieprawda , za 5 lat wybory i nich inni się martwią . Tylko pytanie za co oni i z czyich pieniędzy dostają zapłatę za te 5 lat ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pas drogowy na pszennej nie jest nigdzie węższy niż 6 m. To wystarczy na chodnik i mijanki w najgorszym razie.

A po co tu szambowozy. Wszyscy muszą być przyłączami do kanalizacji. Dopuszczenie do pozostawienia szamb to niszczenie naszego majatku wspólnego ( drogi) oraz środowiska. Do tego wywóz jest znacznie droższy i uciążliwy odorowo dla sąsiada. To, że ktos jest nie przyłączony powinno a ma możliwość przyłączenia powinno byc oblozone dodatkową opłatą roczną w wysokości kosztów jego przyłączenia. Njech mi ktoś poda choć jedną zaletę posiadania szamb. A drogę można budowac i tak po wybudo waniu sieci. No chyba ze chcemy budowac asfalty po to aby po roku je rozcinac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ile niby te szambowozy potrzebują szerokości? Nie przesadzajmy

A sołectwo teraz tak się niby zaangażowało w walkę o nasze drogi. Czy takie plany pisane na kolanie nie wynikają ze zbliżających się wyborów? Jakoś trudno mi uwierzyć w szczerą chęć zmiany. Do tej pory planów nie było a teraz na koniec pojawił się plan modernizacji dróg i ulic Banina. Lepiej późno niż wcale.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wymieniali płyty na pszennej ale chyba pomineli kilka z wystajacymi prętami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry