Widok

droga

Kiedy gmina zrobi coś z tą drogą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja dziś podobnie na ulicy Kubusia Puchatka zaryłem wjeżdżając w dziurę w błocie na półsprzegle... Na szczęście zderzak na miejscu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przed wczoraj jadąc ul Tuchomską wjeb ....ałem się w taaaką dziurę że wyrwało mi osłonę z pod podwozia , leży teraz przy płocie . przepraszam że śmiecę ale nie chciałem ubłoconego plastiku wrzucać do bagażnika . Proponuję takie resztki naszych aut przybijać do drzew obok , kołpaki , tablice rejestr - zresztą też mi już odpadła na Tuchomskiej , resztki tworzywa , dziurka była malutka lecz głęboka że zaryłem przodem . Podatki do gminy ??? JAKIE PODATKI SIE PYTAM !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, planujmy zakup domu w baninie na Bajecznej albo Ksiezycowej... jakas podpowiedz czy jest szansa na te drogi? bo utopilismy sie w weekend ogladajac domek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wcalee

Raczej Tuchomska - od szkoły nie dojedziesz do osiedla przy Źródlanej

Autor miał na myśli ulice źródlana, wjazd na osiedle chmary...
Generalnie to każda ulica woła o pomoc

Obok budowanego osiedla chmary przy Tuchomskiej droga jest nie przejezdna dla aut osobowych, koleiny blotne spowodowane przez ciezki sprzet z budowy i nikt nic z tym nie robi od kilku dni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka wioska, takie arterie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sobotę jechałem od strony nowego osiedla chmary w stronę szkoły. Generalnie to auta 'topiły' się w błocie i dziurach. Jazda na pierwszym biegu i błoto pod podwoziem. To woła o pomstę do nieba (jedna z główniejszych arterii w Baninie).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obstawiam, że autor miał na myśli Tuchomską, mimo że nie ma bajecznej nazwy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zalezy ktora. Generlanie slyszalam, ze dopoki nie bedzie zbiornika to zadnych drog nie beda robic(plany zbiornika w Rebeichowie).
Jesli zas chodzi o kwestie platnosci za drogi - ulica Ksiezycowa byla ukladana na spokolke z gimna(mieszkancy sie zlozyli na yomby), Wesola np takze utwardzana ale.juz za pieniadze mieszkancow(to boczna od Ksiezycowej). Takie niestety realia w Baninie- przypominam ze to wies.

Wolalabyn by zrobili droge w Barniewicahbo po ostatniej zimie dziura na dziurze w asfalcie na wysokosci gospodarstwa i nie da sie przejechac.

popieram w całej rozciągłości
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuje zdziska na kandydata na burmistrza :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kupuję samogłoskę "a"

zabawa polega na ,, zgaduj zgadula- podaj nazwę ulicy''. Zabawa będzie trwała tak długo aż autor powie o jaką drogę mu chodziło.
Gramy dalej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

17 lat czekam na drogę w miarę utwardzoną i nadal nic, odpowiedz zawsze ta sama "
-brak środków.
Kurde XXI wiek a droga wiejska jak ze średniowiecza jak większość w Baninie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale fajna zabawa. Kuźwa jak ja sie fajnie bawie. Browarek stoi tylko uczestników mało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a może ul. Bajeczna bo naprawdę '' bajecznie '' wygląda

No to bawimy się dalej. Może autor miał na mysli ul Ptysia i Balbiny.?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieszkańcy Kubusia Puchatka na łaskę gminy nie czekali i yomby kupili sami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry