Widok

drogie taxi

Chełm Temat dostępny też na forum:
dzis tj.12.01.2013 sobota, wracałam taksówką z GALERII BAŁTYCKIEJ na Chełm.Zapłaciłam 59zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jest chyba nie tak????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba było wracać " z buta" jak ci drogo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
płaciłem za podróż z Suchanina do stadionu Arki 70 zł.....obcięła Cię złotówa złodziejska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tramwaj 1,50zl .........
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
59 zł za 8 km, wychodzi 7,37 PLN/km. Nawet jak weźmiemy 10 zł opłaty wstępnej wychodzi ponad 6 PLN/km. Jak dobrze, że nie korzystam z taxi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy to był granatowy passat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zakładam taksówkę, będę wozić naiwniaków bo najwyraźniej nie brakuje :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli stwierdzisz ,ze jesteś oszukany ,po prostu nie płać !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
sa ceniki na szybach niektórzy maja 6zł za 1km
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdziercy i kombinatorzy żerujący na niewiedzy gości o różnych stawkach taxi. Przez dziesiątki lat cena taxi była regulowana przez miasto i w wielu krajach nadal tak jest. Poza młodymi mieszkańcami miasta korzystającymi z taxi niewiele osób jest wstanie zorientować się w stawkach, bo się spieszą i do głowy im nie przyjdzie, że mogą być różne ceny taxi, bo nie znają polskiego, bo niedowidzą. Właśnie tacy ludzie padają ofiarą nieuczciwych praktyk taksiarzy-złodziei w majestacie prawa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
trzeba jezdzic taxi z korporacji wtedy jest gdzie to zglosic i takiego delikwenta zawieszają w pracy ale jak się jeździ z prywaciarzami to takie ceny potem się płaci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
z prywaciarzem idzie sie spokojnie dogadac przed kursem jak ktos ma leb na karku, a najlepiej dzwonic do firm przewozowych typu skorpiony itd. ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Uczciwy skup aut/komis - gdzie? (18 odpowiedzi)

Witam, chce sprzedać auto ale nie chcę na nim za wiele stracić.. Polecicie kogoś zaufanego kto...

gdzie naprawić auto po stłuczce? (18 odpowiedzi)

może polecicie jakiś warsztat?

Jaki serwis Kia polecacie (7 odpowiedzi)

Hej. Mam problemy z silnikiem w mojej Kijance. Chciałem prosić o poradę, gdzie w Trójmieście...

do góry