A miało być tak pięknie. Wszystko dogadane, wymiary pobrane, zaliczka wpłacona, umowa podpisana, montaż wyznaczony na drugą połowę sierpnia a termin umowy z nadatkiem do 31.08.2014 r. Dziś jest 24.09.2014 r. ani mebli ani zwrotu zaliczki, tylko zbywanie, wykręty i kolejne zmiany terminów. Przed montażem mieliśmy przygotować pokój do montażu, położyć wykładzinę pomalowaź ściany i zrobić sufity. Pomimo wywiązania się ze zobowiązań w terminie firma nie reaguje. Telefony z ponagleniami jeszcze odbierają ale ciągle zasuwają te same wykręty. Oficjalna wersja jest taka, że fronty jeszcze nie przyszły. Ja nie wiem skąd one idą ale przez tyle czasu to chyba powinny juz dawno dotrzeć! Masakra! Do tego cena jest zabójcza - za zabudowę jednej ściany do małego pokoju młodzieżowego 14 000 zł! Wydawało nam się, że płacimy za jakość. Jakości wykonania nie jestem w stanie ocenić, bo jeszcze nie było montażu ale sądząc po tym co dzieje się do teraz to już sie boję. Zdecydowanie odradzam, omijać z daleka!