Widok

dwa slowa: brak profesjonalizmu

Korzystałam już w swoim życiu z kilku klubów fitness, z takich naprawdę profesjonalnych i na najwyższym poziomie ale też z prowincjonalnych małych klubików w rodzinnym mieście i z przykrością muszę stwierdzić, że FitZone wypada zdecydowanie najgorzej. Kupiłam karnet okazyjnie przez GroupOn dlatego przynajmniej nie wyrzuciłam dużo pieniędzy (chociaż 99 złotych to też nie jest znowu tak mało) i nie mogłam się przemoc, żeby pójść więcej niż kilka razy (mimo, że do innych fitness klubów chadzałam po 4-5 razy w tygodniu).
Moje najwieksze rozczarowanie to brak profesjonalizmu, zarówno u obsługi klubu (recepcja) jak i trenerów. Jeżeli idę na dwa zajęcia pod rząd, w tym jedne to fatburning a drugie body sculp a zajęcia wyglądają IDENTYCZNIE, w dodatku w negatywnym sensie - jest ekstremalnie nudno, trzy kroki na krzyż, a instruktorka wygląda jakby robiła łaskę, że tam jest. Innym razem prowadząca w stylu wuefistki z ADHD pokrzykuje przez całe zajęcia i robi trening w stylu przeszkolenia wojskowego - wszystko mało profesjonalnie i na naprawdę niskim poziomie.
O silowni nawet nie wspomnę, bo brak słów....
Nikomu nie polecam tego klubu, jak na trojmiejskie standardy - fatalnie.
Moja ocena
Akademia Fitness i Centrum Odnowy Biologicznej FIT ZONE kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 3

oferta: 3

wyposażenie: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ha, a to ciekawe byłam stałą klientką i ta Pani z ADHD to najlepsza instruktorka wie po co przychodzi na zajęcia, a te osoby, które się zdecydowały na jej treningi też to wiedziały. Trening fitness to nie lansowanie się tylko chęć podwyższenia swojej formy i widocznie ktoś tu źle do tego podszedł i miał inne wymagania...?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również chodziłam przez parę lat na zajęcia do tego klubu. Nie obrażaj dobrego imienia tego klubu! Szkoda, że się nie podpisała droga niezadowolona "klientka", najłatwiej jest szkalować innych anonimowo niż bezpośrednio pójść i powiedzieć jakie ma się oczekiwania.
I jeszcze jedno ADHD jest poważną chorobą i na przyszłość zastanów się wstrętna dziewucho jakimi słowami szafujesz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja również chodziłam do tego klubu na zajęcia fitness i nigdy nie powiedziałabym o nim złego słowa. Wręcz przeciwnie zachwalam go. mój dojazd na zajęcia trwal godzine a mimo takiego czasu cwiczylam tam 5 razy w tygoniu. zajecia wg Ciebie prowadzone przez"prowadząca w stylu wuefistki z ADHD pokrzykuje przez całe zajęcia i robi trening w stylu przeszkolenia wojskowego" byly i mysle ze sa najbardziej oblegane. Teraz cwicze w innym klubie blizej miejsca zmieszkania, ale na pewno wroce do fit zone, dzieki prowadzącym zajecia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a może najzwyczajniej nie dajesz rady ani tempem ani kondycją ... te zajęcia u Aśki są dla ambitnych dziewczyn - jeśli nie należysz do tej kategorii masz inne priorytety a zapewne też maruda straszna z Ciebie (po tym co wypisujesz) to wiesz - wybacz ale faktycznie pomyliłaś miejsca - a może na kółko różańcowe się zapisz ? ( bez obrazy dla kościoła oczywiście)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) uśmiecham się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka wpisów negatywnych pod rząd o jednej placówce, między godz. 1, a 2 w nocy......używajcie mózgów proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie takie negatywne, poza tym przechodzą one przez moderatora strony, wiec mysle ze on to wrzucał co pare minut. Moim zdaniem siłownia jest fajna, chodze tam dłuższy czas. Jedyne co mnie irytuje to prysznice w szatni meskiej zepsute od zawsze. INSTRUKTORZY PORAŻKA, ci kolesie nic nie robią. albo gadają z kimś na recepcji albo sami robią trening i broń boże im nie przeszkadzać. Widzey jak przychodzą ludzie nie majacy pojecia walczą z maszynami, a CI udają że nie widzą. Powiem tak gdyby ich nie było nikt by tego nie zobaczył. Może za długo tam pracują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prysznice damskie są calkiem ok, ale z praca instruktorów sie zgodze.
Sama mialam problem ustalic kto tam pracuje, szybciej uzyskuje pomoc od osób ćwiczących obok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry