Widok
dwóch kolegów pozna dwie koleżanki w sobotni wieczór :)
Dwóch kulturalnych, wykształconych i podobno przystojnych facetów z niebanalnym poczuciem humoru pozna dwie koleżanki, które nie mają konkretnych planów na sobotni wieczór i chciały by wybrać się na dobrą imprezę, miło spędzić czas i odrobinę zaszaleć w ciekawym towarzystwie :)
Proponujemy Sopot.
Możemy przyjechać po Was w umówione miejsce, jak również odwieźć :)
Mamy 27 i 29 lat, ok 177cm wzrostu, szczupli, brunet i blondyn.
Nie gryziemy.
Nie stosujemy przemocy.
Nie palimy.
Nie prowadzimy agencji towarzyskiej.
Nie prowadzimy salonu "masażu".
Nie trudnimy się handlem kobietami.
Ponadto oświadczamy, że ogłoszenie nie ma charakteru matrymonialnego, sponsoringu, itp. ;)
mail do kontaktu: jazz83man@gmail.com
:)
Proponujemy Sopot.
Możemy przyjechać po Was w umówione miejsce, jak również odwieźć :)
Mamy 27 i 29 lat, ok 177cm wzrostu, szczupli, brunet i blondyn.
Nie gryziemy.
Nie stosujemy przemocy.
Nie palimy.
Nie prowadzimy agencji towarzyskiej.
Nie prowadzimy salonu "masażu".
Nie trudnimy się handlem kobietami.
Ponadto oświadczamy, że ogłoszenie nie ma charakteru matrymonialnego, sponsoringu, itp. ;)
mail do kontaktu: jazz83man@gmail.com
:)
Proponuję, dla rozrywki założyć na ramię różową smycz i pobiegać po plaży w godzinach od 5:00 do 8:00.....
Buhaha... pamiętacie ten post....
Napiszcie trochę o tym ..... Niech dwóch kolegów pozna dwie koleżanki...
Pozdrawiam.... prawie wszystkich...
Buhaha... pamiętacie ten post....
Napiszcie trochę o tym ..... Niech dwóch kolegów pozna dwie koleżanki...
Pozdrawiam.... prawie wszystkich...
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
Czyżby kolejny życiowy frustrat na tym forum?
Między wierszami Twojej wypowiedzi można odnieść wrażenie, że Twoje życie towarzyskie w ogóle nie funkcjonuje, nie istnieje, a jeśli nawet, to jest na etapie wczesnej fazy epoki kamienia łupanego. Sarkastycznie interpretujesz to, co w ogóle nie powinno Ciebie obchodzić.
Z tego co widzę, wypowiadasz się wszędzie tam, gdzie akurat mało pożądane są Twoje wypowiedzi..
Lekko niedojrzałe, nie sądzisz? :)
Jeżeli nic konstruktywnego nie potrafisz wnieść do tematu, nie zabieraj w nim głosu. Zwłaszcza w temacie bieżącym. Czy to takie trudne?
Powodzenia!
Między wierszami Twojej wypowiedzi można odnieść wrażenie, że Twoje życie towarzyskie w ogóle nie funkcjonuje, nie istnieje, a jeśli nawet, to jest na etapie wczesnej fazy epoki kamienia łupanego. Sarkastycznie interpretujesz to, co w ogóle nie powinno Ciebie obchodzić.
Z tego co widzę, wypowiadasz się wszędzie tam, gdzie akurat mało pożądane są Twoje wypowiedzi..
Lekko niedojrzałe, nie sądzisz? :)
Jeżeli nic konstruktywnego nie potrafisz wnieść do tematu, nie zabieraj w nim głosu. Zwłaszcza w temacie bieżącym. Czy to takie trudne?
Powodzenia!
Nic nie zrozumiałeś....
Lustro?.....
Myślałem, że już na tyle się znam.... - ale zawsze znajdzie się jakiś frustrat życiowy z epoki kamienia łupanego - który mnie lepiej zna....
Ciekawe, jakim prawem, mówisz innej osobie czym ma się obchodzić i jakim prawem zwracasz się na temat wypowiadania gdzie moje wypowiedzi są pożądane, a gdzie nie i tego co mnie może odchodzić...
To jest forum, czy twój folwark, który interpretujesz po swojemu....
Niedojrzałe, to mogą być . owoce.
W każdej wypowiedzi, trzeba coś znaleźć, ale nie każdemu jest to pisane...
Niektórzy szukają... i nie znajdują...
Obiecuję, - że już swoim sarkastycznym, dla mnie stylu - nie będę tutaj pisał, bo i tak nie zrozumiesz...
Powodzenia...
Lustro?.....
Myślałem, że już na tyle się znam.... - ale zawsze znajdzie się jakiś frustrat życiowy z epoki kamienia łupanego - który mnie lepiej zna....
Ciekawe, jakim prawem, mówisz innej osobie czym ma się obchodzić i jakim prawem zwracasz się na temat wypowiadania gdzie moje wypowiedzi są pożądane, a gdzie nie i tego co mnie może odchodzić...
To jest forum, czy twój folwark, który interpretujesz po swojemu....
Niedojrzałe, to mogą być . owoce.
W każdej wypowiedzi, trzeba coś znaleźć, ale nie każdemu jest to pisane...
Niektórzy szukają... i nie znajdują...
Obiecuję, - że już swoim sarkastycznym, dla mnie stylu - nie będę tutaj pisał, bo i tak nie zrozumiesz...
Powodzenia...
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
hmm...a ja sie zastanawiam dlaczego "dwóch kulturalnych, wykształconych i podobno przystojnych facetów z niebanalnym poczuciem humoru" nie potrafi zapoznac dwoch dziewczyn w klubie tylko musi je sobie załatwiac przez net? Wiem wiem - moje zycie towarzyskie w ogole nie funkconuje blablabla... :P
Ps. Jakie trzeba miec IQ zeby wsiasc do auta z dwoma nieznajomi facetami (nawet zakladajac ze to taxi), zwlaszcza w rocznice zaginiecia Iwony Wieczorek...
Ps. Jakie trzeba miec IQ zeby wsiasc do auta z dwoma nieznajomi facetami (nawet zakladajac ze to taxi), zwlaszcza w rocznice zaginiecia Iwony Wieczorek...
nie ma miłości bez naiwności
Mord? Zwykła strategiczna decyzja. Z globalnego punktu widzenia, korzystna dla obu stron;)
A tej Wieczorek nawet nie znałem. Przy czym zgadzam się, że z FF, że ryzykowne jest wchodzenie do samochodu dwóch obcych mężczyzn... i to niezależnie czy wchodzi się do niego jadąc do klubu, czy wracając z klubu;)
A tej Wieczorek nawet nie znałem. Przy czym zgadzam się, że z FF, że ryzykowne jest wchodzenie do samochodu dwóch obcych mężczyzn... i to niezależnie czy wchodzi się do niego jadąc do klubu, czy wracając z klubu;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
W Katyniu zamordowano oficerów i inteligencję.
Po wojnie byliśmy właściwie pod cichą okupacją ZSRR.
Historia pokazuje, że w takich przypadkach te dwie grupy społeczne dążyły do militarnego konfliktu w celu odzyskania niepodległości. Zazwyczaj ta inteligencja, poprzez edukację robiła pranie mózgu nastolatkom, opowiadając im o bohaterstwie i walce o wolne. W efekcie czego wybuchały powstania z góry skazane na klęskę, w kŧórych ginęły głównie osoby przed 22 rokiem życia. A po nich okupant zwiększa ucisk wobec podległego regionu.
Stracili byśmy młodych, gorzej by się nam żyło, a odbudowa kraju po II WŚ byłaby znacznie spowolniona.
Katyń sprawił że ZSRR nie musiało się obawiać powstań, nie musieli też utrzymywać więźniów, ani w późniejszym czasie płacić im odszkodowania za niewolę.
My zyskaliśmy to, że pozwoliliśmy komunie funkcjonować, wykorzystując potencjał ZSRR do odbudowy kraju, a potem odzyskując niepodległość w miarę bezkrwawy sposób.
Po wojnie byliśmy właściwie pod cichą okupacją ZSRR.
Historia pokazuje, że w takich przypadkach te dwie grupy społeczne dążyły do militarnego konfliktu w celu odzyskania niepodległości. Zazwyczaj ta inteligencja, poprzez edukację robiła pranie mózgu nastolatkom, opowiadając im o bohaterstwie i walce o wolne. W efekcie czego wybuchały powstania z góry skazane na klęskę, w kŧórych ginęły głównie osoby przed 22 rokiem życia. A po nich okupant zwiększa ucisk wobec podległego regionu.
Stracili byśmy młodych, gorzej by się nam żyło, a odbudowa kraju po II WŚ byłaby znacznie spowolniona.
Katyń sprawił że ZSRR nie musiało się obawiać powstań, nie musieli też utrzymywać więźniów, ani w późniejszym czasie płacić im odszkodowania za niewolę.
My zyskaliśmy to, że pozwoliliśmy komunie funkcjonować, wykorzystując potencjał ZSRR do odbudowy kraju, a potem odzyskując niepodległość w miarę bezkrwawy sposób.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Tak sobie myślę że każdy handlarz kobietami z prawdziwego zdarzenia umieściłby w swoim poście:
"Nie trudnimy się handlem kobietami."
A post był nieaktualny od chwili jego napisania z powodu braku zainteresowania nawet najbardziej naiwnych kobiet.
"Nie trudnimy się handlem kobietami."
A post był nieaktualny od chwili jego napisania z powodu braku zainteresowania nawet najbardziej naiwnych kobiet.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem