Widok

dymy nad wsią

Rzadko przejeżdżam do Bojana ul. Na Dambnik, ale to co tam wydobywa się z kominów woła o pomstę do Boga. Współczuję okolicznym mieszkańcom.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
jakby nie patrzeć to dym raczej z góry spada na grzeszny bojanowski lud, zatem pomsta się dokonuje
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może Deep Purple nagrają nowy przebój - zainspirowani tym widokiem?
Smok on the village z ciężkim riffem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lubię ciężkie brzmienia ale kurna chata jak przyszło mi zamieszkać po sąsiedzku to jasna krew mnie zalewa w pogodny dzień!
Nie dość, że zwierzęcym swądkiem niesie po okolicy to jeszcze te ponure wyziewy z komina!! Kąpiel z samego rana, pół godziny przed lustrem by ułożyć świeżo umyte włosy, wychodzę z domu i za chwilę wpadam w chmurę smrodu po nie wiem czym i cuchnę przez resztę dnia jak nieboskie stworzenie... widać po co niektórych, że wiedza o ekologii poszła głęboko w pobliski las!!
Odi profanum vulgus... et arceo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co ze smieciami robic lódzie zastanuwcie sie tszeba spalić bo do lasu nie morzna
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
morzna, morzna a nawet można. Zamiast palić wywalić na łąkę a wiatr zrobi swoje. Vide nowa posesja przy Wejherowskiej 5.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilość śmieci, jaką można zastać w naszym lesie w dowolnym momencie roku, nie tylko po Sylwestrze jest porażająca.
Ale śmieciami palą ci, dla których nie stanowi żadnego kłopotu, że zatruwają środowisko i śmierdzi w całej okolicy... są zwyczajnie niepełnosprytni! Kiedyś sądziłam, że to raczej domena starszych ludzi, którym kury po podwórku biegają, wyleniały pies łańcucha pilnuje i chatka "betlejemka" bliska ruinie w tle... ale miałam już okazję zauważyć, że o wiele młodsi, bogatsi i bardziej "eleganccy" ludzie też tak postępują. Normy nie ma. Przykre to bardzo.
Odi profanum vulgus... et arceo.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nagram i zadzwonię na policję, a jak oni nie będą interweniować to wyżej, aż w końcu jak zaczną płacić mandaty to nie będzie im się to opłacało. Mówię o tym domu na rogu Na Dambnik naprzeciw piekarni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
a z innej beczki. Słyszeliście coś o służbach,które wpadły jak przeciąg do urzędu gminy w poniedziałek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry