Widok
Dzięki za info, ale to imprezy rowerzystów analogowych :D Ja już z analogowymi skończyłem przygody w 2015 roku. Teraz pomykam na elektrykach, szczególnie w nocy. Za dnia staram się używać zamiast samochodu, późnym wieczorem rekreacyjnie. Tereny miejskie, lasy oliwskie, objeżdżam wszystko losowo. Podstawa mocna lampa. Trasy w przedziale 50-100 km W sumie 2-3h zabawy.
Chyba czegoś nie rozumiem.
Na elektryku robisz 50 km w 2 h czyli średnio 25 km/h lub jak masz lepszy dzień 100 km w 3 h czyli 33 km/h. Jak na elektryk to nie jestem pod wrażeniem. Z tego co pamiętam Babcie na MEVO jeździły 25 km/h. I Ty chcesz się dołączyć do jakiejś grupy ?
Teraz pomyśl.
Jak wrócisz na zwykły rower to zmęczysz się na mniejszym dystansie i zyskasz na czasie.
I jeszcze jedno to jest forum rowerowe a Ty masz rower z silnikiem.
Zgadza się ?
A rower z silnikiem to ?
Rower z silnikiem to motorower.
Na elektryku robisz 50 km w 2 h czyli średnio 25 km/h lub jak masz lepszy dzień 100 km w 3 h czyli 33 km/h. Jak na elektryk to nie jestem pod wrażeniem. Z tego co pamiętam Babcie na MEVO jeździły 25 km/h. I Ty chcesz się dołączyć do jakiejś grupy ?
Teraz pomyśl.
Jak wrócisz na zwykły rower to zmęczysz się na mniejszym dystansie i zyskasz na czasie.
I jeszcze jedno to jest forum rowerowe a Ty masz rower z silnikiem.
Zgadza się ?
A rower z silnikiem to ?
Rower z silnikiem to motorower.
Na takim rowerku elektrycznym babcia 25km/h spokojnie pojedzie :) https://interbike.com.pl/rowery-elektryczne/rower-elektryczny-gusto
MEVO miały stalową ramę i faktycznie bolało jak bateria szwankowała :(
MEVO miały stalową ramę i faktycznie bolało jak bateria szwankowała :(