Widok

e-papieros - gdzie kupić i jaki?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić cokolwiek.
Czy jest coś, na co warto zwrócić uwagę? Może coś polecacie (model, sklep - najlepiej w Gdańsku)? Nie mam o tym pojęcia, więc będę wdzięczna za każdą radę, sugestię :)

Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupowalam w leclercu, na przeciwko kas jest stoisko. tez nie wiedzialam, jaki wybrac, sprzedawca zadal kilka pytan, ile pale, kiedy najczesciej, jakie papierosy kupowalam itp. dobral jak dla mnie odpowiedni.
A nie lepiej kupić przez internet? Większy wybór, lepsze ceny, nie trzeba nigdzie chodzić?:) Na początek dobrym wyborem będzie moim zdaniem Cigger Price http://cigger.pl/pl/17/sklep/p:92 na początek, za niewielkie pieniądze, można wypróbować z czym to się je :)
Jeśli chodzi o zakup e-papierosa to ja zdecydowanie polecam model Only Q1 ze sklepu internetowego (sklep.takeitliquid.eu), warto się u nich zaopatrzyć też w liquidy bo mają naprawdę niespotykane i bardzo dobre kombinacje smaków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli chodzi o akcesoria do palenia to polecam sklep vogell.pl , jak dla mnie najlepsze smaki liquidów jakie dotąd wypróbowałem, arbuzowy i truskawka zdecydowanie najlepsze.

Jednorazowe waporyzatory marki Crystal zamówisz z https://e-fajki.pl/. Oferują oni możliwość zamówienia większych ilości w atrakcyjnych cenach, co sprawia, że są świetnym długoterminowym dostawcą dla Twojego sklepu. Dzięki nim będziesz mógł rozszerzyć swoją ofertę i przyciągnąć nowych klientów.

Inne tematy z forum Inne

DOBRY PRAWNIK POSZUKIWANY!!!!!!!!!! (16 odpowiedzi)

Poszukuję dobrego prawnika specjalizującego się w prawie pracy. Więcej informacji prześlę na...

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

jak najszybciej odzyskac dlug od os. prywatnej? (36 odpowiedzi)

lokatorzy mi nie zaplacili za mieszkanie... wszystko jest wynajete legalnie...

do góry