Widok

e-recepta pytanie

Możecie mi powiedzieć czy każda apteka już realizuje takie recepty?? wiem że trzeba mieć konto, a jak z odpisami jak częśći recepty nie ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W DOZ realizowałam ostatnio i bez problemu. Nie dają odpisów, zostaje u nich w systemie i tylko przychodzisz po resztę rzeczy.

o to dobrze wiedzieć, czy taki kod który tam dostaję na sms mogę spokojnie np. mężowi wysłać i on może wykupić moją receptę?

Jak najbardziej można zrobić tak, że ktoś za Cieie wykupi e-recepte, a Ty w swojej apce i tak masz wszystko łącznie z dawkowaniem

Ja zawsze takie e-recepty realizuję w doz, nigdy jeszcze mi nie odmówili.

A dlaczego mieliby odmówić. E-recepta jest coraz częściej stosowana i wiele osób docenia wygodę korzystania z niej.

u mnie w aptece e-recepty sa bardzo dobrze przymowane przez farmaceutki, zresztą widze że coraz wiecej osób z takowych korzysta. Dobre rozwiązanie i przydatne bardzo

Farmaceutki na pewno. Przecież tradycyjne recepty czasem naprawdę ciężko rozczytać...

Ja nie mam problemów z realizacją e-recepty- uważam to za dobry pomysł.

Nie wiem czy w każdej, ale na pewno w aptekach sieci DOZ. Ja już wielokrotnie realizowałam tam e-recepty i nigdy nie było z tym żadnego problemu.

ja realizuje od dłuższego czasu akurat w DOZ i nigdy nie miłama problemu a jestem bardzo częstym bywallcem aptek

Inne tematy z forum Inne

Upadłość Konsumencka proszę o namiary (25 odpowiedzi)

Bardzo Was proszę o podanie namiarów na prawnika/prawników którzy dobrze znają temat związany z...

jakie konto bankowe wybrać? (150 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

CDN Hosting (7 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

do góry