Widok

meble vox-opinie

prosze o opinie:-)posiadaczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
upupup
mamy sypialnie modern i moge powiedziec tylko ze masakra nigdy wiecej vox
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ojoj,hymm...my chcemy łozko i komode z systemu Romeo i Julia,wydawały sie solidne,ale jakos tak sie zastanawiamy,dlatego pytam o opinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mam szafę z Voxa(właśnie system Romeo i Julia),nedługo zamawiamy sypialnię i jak dla mnie żadnych wad.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy łóżko w sypialni i łóżeczko dla dziecka i jesteśmy bardzo zadowoleni:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam zestaw magellan i łóżeczko dla małego-jak dla mnie bez zarzutu. Szuflady są solidne - a jestem na nie uczulona, gdyż w poprzednim komplecie mebli jakie mieliśmy, szuflady były jak z papieru. Meble są solidne i mocne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mamy sypialnie Romeo i Julia i w salonie system modern. Jak dla mnie porządne meble za rozsądną cenę. Jakościowo bez porównania do BRW. Wiadomo lite drewno to nie jest, ale na pewno nam posłuży wiele lat.
image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mamy sypialnię VOX-a, ale przy małym dziecku odradzam, bo rysy się robią momentalnie i odchodzi farba w tych miejscach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posiadam sypialnię Romeo i Julia od 2,5 roku, bardzo dobrze się spisuje i jestem zadowolona. Wiele zależy również od samego montażu...Jeśli ktoś tutaj zepsuje sprawę to nie muszę tłumaczyć co w konsekwencji może to oznaczać.
Wybrałam kolor jabłoń, doskonale komponuje się z jasnymi ścianami (mam beż). Przy decyzji o zakupie mebli brałam pod uwagę BRW i całe szczęście, że się nie zdecydowałam...Vox ma naprawdę solidniejsze wyroby a cena niewiele większa...
Polecam.
Ewa.
Ja mam sypialnię Pacific już 1,5roku i jestem bardzo zadowlona :)
image
19.09.2009
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowalismy sie na łozko Romeo i Julia z materacem oraz duza komode:- )na ktora jeszcze czekamy-dojechala uszkodzona.A co do łozka i materaca,jestem zadowolona bardzo. Z niecierpliwoscia oczekuje komody.
Komoda rewelacja:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mamy szafe i komode z serii Pacyfic od ok. 2 lat. I na pewno niebawem zmienimy, fronty w szufladach w komodzie wogóle nie trzymaja się reszty - przy otwieraniu wysuwaja sie razem z kołakmi, nie pomaga nawet klejenie i tak po pewnym czasie odchodza znowu, dodatkowo w kilku miejscach odkleja się okleina. Dodatkowy minus również za wykończenie np. brzegi szafy znajdujace sie u góry - czyli takie których nie widac - nie są juz oklejone i wystaje zwykła płyta wiórowa. Moim zdaniem zdecydowanie cena nieadekwatna do jakości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rosnące łóżeczko Romantic dla obojga moich dzieci. SUPER!!!nie wyobrażam sobie innego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam pokoik dziecięcy umeblowany mebelkami z voxu i uważam ze są super ;) co innego paged ;( tych mebli nie polece
A opinie o kolekcji DJ metalik.? Czy posiada ktoś takie meble.? Oczywiście chodzi o meble VOX. Bardzo proszę o opinię posiadaczy kolekcji DJ metalik. E-mail: klakon@wp.pl GG: 4365166.
Nie kupujcie mebli vox są nie solidni już drugi miesiąc czekam na wymiane krzesła magellan które było żle zmontowane żle sklejone i żle okute
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nowe forum kuchenne http://kuchenne.net Opinie, wydarzenia, nowości
Zastanawiam się nad kupnem sypialni Kokeshi. Czy ktoś może mi podpowiedzieć czy jakość tych mebli jest adekwatna do ceny? I jak się użytkują e mebelki?
do góry