Widok
Posiadam sypialnię Romeo i Julia od 2,5 roku, bardzo dobrze się spisuje i jestem zadowolona. Wiele zależy również od samego montażu...Jeśli ktoś tutaj zepsuje sprawę to nie muszę tłumaczyć co w konsekwencji może to oznaczać.
Wybrałam kolor jabłoń, doskonale komponuje się z jasnymi ścianami (mam beż). Przy decyzji o zakupie mebli brałam pod uwagę BRW i całe szczęście, że się nie zdecydowałam...Vox ma naprawdę solidniejsze wyroby a cena niewiele większa...
Polecam.
Ewa.
Wybrałam kolor jabłoń, doskonale komponuje się z jasnymi ścianami (mam beż). Przy decyzji o zakupie mebli brałam pod uwagę BRW i całe szczęście, że się nie zdecydowałam...Vox ma naprawdę solidniejsze wyroby a cena niewiele większa...
Polecam.
Ewa.
Mamy szafe i komode z serii Pacyfic od ok. 2 lat. I na pewno niebawem zmienimy, fronty w szufladach w komodzie wogóle nie trzymaja się reszty - przy otwieraniu wysuwaja sie razem z kołakmi, nie pomaga nawet klejenie i tak po pewnym czasie odchodza znowu, dodatkowo w kilku miejscach odkleja się okleina. Dodatkowy minus również za wykończenie np. brzegi szafy znajdujace sie u góry - czyli takie których nie widac - nie są juz oklejone i wystaje zwykła płyta wiórowa. Moim zdaniem zdecydowanie cena nieadekwatna do jakości.