Widok

meble vox-opinie

prosze o opinie:-)posiadaczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Ja ostatnio zakupiłam "produkt roku 2010"-zestaw do sypialni vox inbox. najpierw podczas skladania zalamała sie w srodku szafa a dzisiaj jak moj ważący 90 kg narzeczony połozyl sie na łóżku, pod materacem spadł stelaż na podłogę bo złamała się nóżka, która trzyma całą konstrukcję łóżka. Najpierw czakalismy na meble kilka tygodni a potem na nowe elementy szafy kolejne kilka tygodni. Konstrukcja mebli to ŻENADA. Chcialabym je zwrócić bo jeszcze nie zaczęłam mebli użytkować a już są w rozsypce. W salonie, w ktorym kupowalismy meble mozna bylo tylko zaliczke płacic kartą a resztę życzyli sobie gotówką. z punktu widzenia klienta-niedopuszczalne.dwa miłe słowa to miła obsługa i łądny design ale to nie wszystko.jakość i jeszcze raz jakość się kłania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mam sypialnie VOXa po roku uzywania zaczela sie ropadac, mam tez kanape skorzana i dwa fotele. Wkanpie po roku powstaly dziury a po dwoch latach pekaja sprezyny. NGDY WIECEJ VOXa!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie spotkalo to samo z taka sama sypialnia. Ponad to kupilem skorzana kanape i fotele. Wakapie poroku popekala skora wiec mam dziury a po dwoch latach pekaja sprezyny. NIGDY WIECEJ VOXa!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej u stolarza zrobic wtedy pewosc raczej jest ze sie nic nierozleci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
meble voxa sa słabe, promują się jako nowoczesna firma, solidna i stawiających a design,a nie dość,że mają meble słabej jakości, to sprzedają podróbki znanych projektantów, co jest niedopuszczalne, gdy chcą promować się na rynku europejskim jako polska firma. Brak słów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
mam problem ze zmontowaniem biurka modern boki nie dochodzą jak należy może mógłby mi Pan doradzić jak je docisnąć ?
nadstawka do komody narożnej w modern została przygotowana do montażu tak ,że możliwe było jej zmontowanie na odwrót to znaczy otwory do śrub i naklejka została w środku a więc na zewnątrz czy z tego tytułu mogę liczyć na upust ?
Montaż biurka w modern to prawdziwa ekwilibrystyka dobrze ,że mam długie ręce ...
Od 5 lat mam zestaw magellan( szafa narożna, regały, komody). meble nie warte swojej ceny. drzwiczki wypaczają się, szuflady rozsypują a okleina zdziera. Zaznaczam, że wszystkie elementy montowane były przez fachowców z firmy VOX. Zdecydowanie nie polecam.
A powiedźiie mi jak się sprawują panele podłogowe vox? Czy te z jesteście zadowoleni? Jak ze ścieralnością?
Ja właśnie jestem w trakcie remontu i położyłam panele podłogowe vox. Z tego co piszą na opakowaniu i z tego co mówił sprzedawca i sama się orientowałam to wybór jest słuszny. Ścieralność wynosi 4. Także nie jest źle a i cena w sumie jest przystępna bo akurat mają te panele teraz w promocji.
Ja też kupiłam ich panele i jestem zadowolona szczególnie z koloru :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda, ze już kupiłam bo teraz te panele są w lepszej cenie a na dodatek dorzucają podkład gratis.
My mamy VOX classic: łóżko, 2 szafki nocne i komodę. Jesteśmy zadowoleni, zwłaszcza z baaaaardzo pojemnej skrzyni pod łóżkiem. Jakość bez zarzutu.
właśnie zamówiłam szafę modern, łóżko już mamy i jest bez zarzutu, ale otóż wczoraj odebraliśmy szafę i co się okazało, nie ten kolor, który zamawialiśmy i znów czekanie 2 tygodnie, a tak chciałam przed świętami mieć...
pisałem do pana i jakoś odpowiedzi nie otrzymałem więc nie ciśnij mi tu a vox to dziadostwo za spore pieniądze. i nie kupię tam więc żadnych dziadowskich mebli ani moi znajomi.
:) ja kupiłem szafę u lokalnego sprzedawcy w białej podlaskiej u którego można zakupić meble od kilku producentów krajowych i jakoś za 3000zł potrafili mi wnieść i złożyć szafę i jakoś im się to opłacało więc raczej tu chodzi o lipne podejście vox do klienta. a do wielkich fanów vox to się nie znacie bo vox robi komody z szufladami o szerokości 900mm z płyty 16mm które się wykrzywiają i daje najtańsze prowadnice bez stabilizatorów co jest nie do przyjęcia w fachu stolarskim. a koszt takiej komody chodzi o Komoda z szufladami HiFi to 1090zł a u stolarza który zrobił by z płyty 21mm i prowadnicami ze stabilizacją 750 zł i na tym koszty vox obniża na jakości
Radzę Ci bardzo uważać podczas jej użytkowania, to klikające zamykanie jest może i oryginalnym rozwiązaniem, ale są tam użyte najgorsze zawiasy z możliwych, rozpadają się po upływie pół roku. Kupowałam je w sklepie z galanterią meblową i jak je pokazałam sprzedawca mi powiedział, że to najgorszy szmelc, a firma w której je kupowałam wycofywała je ze swojego asortymentu ze względu na cieniutką jakość. Niestety nie to było najgorsza zmorą tych mebli, zawiasy się non stop "luzowały co uniemożliwiało zamykanie szafy, a dziś czara goryczy się przelała, bo skrzydło po prostu odpadło od szafy i poleciało na moją kostkę, miałam dużo szczęścia, że łóżko stojące obok zamortyzowało upadek, bo skończyło by się na złamaniu, a gdyby w ich pobliżu znalazło się dziecko, nawet nie chcę myśleć co by się wówczas stało. Odradzam zakup tych mebli i sama nigdy więcej nie kupię nic z Vox'a, a jeśli już masz swoją wymarzoną szafę bądź bardzo ostrożna podczas jej użytkowania, a każde usterki zawiasów, zgłaszaj nawet gdybyś miała to robić co miesiąc, ja teraz żałuję, że tego nie robiłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pisałem i nic żadnej odpowiedzi więc się bujaj z vox-em
ha ha jakość a cena? za pokrzywioną komodę chcą 1400 zł którą stolarz zrobi za 800 i tak każdy mebel na wymiar o 1/3 ceny zrobi stolarz taniej lepiej i z lepszej płyty a skąd wiem bo sam robię meble i widziałem tą lipę za duże pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
patrzac na imie i nazwisko to spróbuj na cezary.zemro@vox.pl zamiast cezray.zemło@vox.pl
witam nie pojęte jest że takie rzeczy się wydarzył w szoku jestem , jestem posiadaczem szafy modern 3 drzwiowej mam ją ok 7 lat 2 razy rozmontowana i zmontowana na nowo podczas przeprowadzki .
w takim razie może nastąpił problem przy montażu
regulacja jest bardzo prosta , jeżeli to wina szafy dlaczego nie złożyłaś reklamacji . masz dwa lata , jeżeli poprosisz w salonie w którym zakupiłaś tą szafę nawet po minięciu reklamacji myślę że ci załatwią
pozdrawiam i radzę zgłosić reklamacjię
do góry