Widok

recepcja i rehabilitacja

W lutym dostałam od lekarza tej przychodni, skierowanie na badanie. Przychodziłam średnio co miesiąc lub dwa i uzyskiwałam odp że nie ma zapisów i mam się dowiadywać w późniejszym terminie.18.10 pani w recepcji bezosobowo i niegrzecznie dała mi 15 minutowy wykład że "pacjentce się nie chciało" bo terminy były i to często. Mówiąc to przeszukiwała dane w komputerze. Powiedziałam, że w takim razie napiszę skargę opierając się na jej oświadczeniu. Wycofała się z tego. W zw z tym i jej niegrzecznym zachowaniem powiedziałam że na nią napiszę skargę-odmówiła podania danych. Pani ok.50, krótkie jasne włosy.Niestety panie w recepcji na rehabilitacji- również nie grzeszą uprzejmością i pracowitością.Formy niegrzeczne, bezosobowe, wykrzykiwanie nazwisk przez część przychodni-bo im się nawet wyjść zza lady nie chce. Już nauczyły mnie, że jak tylko patrzą na mnie i nic nie mówią tzn... że mam podać nazwisko. Jedynie raz widziałam że myto wannę po wirówce spryskując ją preparatem - ale w trakcie jak jeszcze woda po osobie nie zleciała!!!Poza tym, jak przychodziłam to w niej była woda, już zimna i dolewały tylko ciepłej.W połowie zrezygnowałam z tamtejszej rehabilitacji.Brak higieny.Odradzam! brr
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: 2

czas oczekiwania: 2

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę się zgodzić, brak higieny, nieprzyjemnie.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry